Går och lägger mig

Postat den: 2014-09-30 @ 21:14:31 | Allmänt | Kommentarer (1)

Går och lägger mig besviken efter kvällens träning, framförallt på mig själv för att jag ger upp och inte ger mig tusan på att göra det jag ska istället. Mitt självförtroende i ridningen har varit på noll ett bra tag nu, och bättre blir det inte när det inte fungerar nu heller. Behöver verkligen ett ordentligt uppryck nu, känner mig helt låst och min prestationsångest tar över. Velar mellan vad som är rätt och fel, vilken väg jag ska välja för att få till ridningen. Det är svårt, riktigt svårt. 
 
Gick i skolan till halv 4 idag, hann faktiskt med den tidiga bussen idag. Tar ca 5-10 min till min busshållsplats från skolan och 15.34 frågade jag min mattelärare om jag fick springa till bussen, min buss går 15.39.. Jag var ganska så anfådd när jag väl kom fram, haha! Men jag kom faktiskt till och med före bussen! Prick 15.39 var jag där. 
 
Spanska redovisningen gick bra imorse och resten av skoldagen har varit rätt seg. Gick ut direkt till stallet när jag kom hem och mockade innan jag masserade, stretchade, borstade och promenerade med Arragon. Fixade med Arragon i nästan 2 timmar innan vi åkte iväg, supermysigt <3 Nu efter träningen fick han lite massage med liniment därbak och sitt tillskott med kiesel. Annie har ridit Soccan idag, har inte hört hur det gått men de red i skogen så jag hoppas att det gått bra. Torbjörn har även ogrässprutat paddocken, gött!
 
 
 
 

Saknar min stjärna

Postat den: 2014-09-30 @ 15:00:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

 
 
 

Stövelsträckare

Postat den: 2014-09-30 @ 10:55:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hittade ingenting på Hööks när jag var där.. Täcket hade dom inte i rätt storlek och det fanns inget annat som jag direkt behövde. Men presentkortet hållet i 2 år så jag behöver absolut inte panikköpa något, är bra att ha den dagen som jag hittar något jag vill ha där. 
 
Men stövelsträckare köpte jag, för 89 kr. Har bestämt mig för att sätta som i mina dressyrstövlar för att se om dom kanske kan töja sig lite lite grann, värt ett försök iaf! Mamma sa att man kanske kan sätta på en blöt strumpa eller något på dom också och det kan säkert också hjälpa. Får testa! Annars har man ju aldrig velat köpa sånna här, just för att man har hört att dom töjer stövlarna lite.
 
 
 
 

Tillbaka till startsidan