Outfit i helgen

Postat den: 2014-10-16 @ 15:03:00 | Allmänt | Kommentarer (5)

Har lite beslutsångest angående vilken outfit jag ska ha. Vissa grejer är bestämda. Jag ska ha min svarta spooks kavaj, svarta samshield hjälm, de niro stövlarna, vita handskar, vita animobyxor osv - det jag brukar ha. Men vad Arragon ska ha är jag lite fundersam över, det är alltid det svåraste. Först får jag ta och bestämma vad jag ska ha för schabrak, sen får outfiten utgå därifrån. Jag har tre schabrak att välja på: 
 
Mia RS med guld och brun kant - Schockemöhle Champion med vit kant - Anna Scarpati med bling och svart kant. 
 
Mitt favoritschabrak just nu är Mia RS schabraket, det passar verkligen superfint till honom och jag hittade precis för någon dag sedan ett swarovskipannband i guld som skulle vara pricken över i:et. Det som förstör outfiten tycker jag är att jag inte har någon snygg luva till. AS luvan är snygg, men det blir så mycket i ansiktet på honom med 3 kantband/strass. Min eskadron är istället tvärt om, lite tråkig när den inte har något och dessutom lite stor och i fel nyans. Till Schockemöhle schabraket har jag en svart schockemöhle luva som är snygg, men nackdelen med den är istället att hela tränset åker med om han ruskar på sig. Till AS schabraket har jag samma luva som till schockemöhle schabraket. 
 
Har för flera veckor sedan beställt en luva i svart med silver kant så jag hoppas att den kommer snart, och att dne passar. Då kommer jag väl aldrig vilja använda något annat än den och schockemöhle schabraket ;) Sen är jag lite sugen på en brun luva med bara en kant, men det har jag inte riktigt råd med nu och det känns inte värt det när jag egentligen har 2 bruna luvor. 
 
 
Arragon med AS-luvan. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: amanda

Jag tycker att du ska satsa på den outfiten fu hade sisit 😉

Svar: hihi ja den är fin :D
Olivia Gustavsson

2014-10-16 @ 16:18:35
Postat av: Amanda

*sist

2014-10-16 @ 16:19:20
Postat av: Anonym

AS schabraket helt klart!!

Svar: okej, får testa det på honom imorgon då :D
Olivia Gustavsson

2014-10-16 @ 17:18:27
Postat av: Life of Johanna

Fint :)

2014-10-16 @ 18:09:07
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Erika Pettersson

tycker båda är jättefina :)

2014-10-17 @ 13:37:30
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan