Här igen!l

Postat den: 2014-11-30 @ 20:24:30 | Allmänt | Kommentarer (1)

Förlåt för världens sämsta updatering under hela helgen, det blir väldigt lätt så av någon anledning när man åker iväg och har dåligt med tillgång till uppkoppling till internet. Men nuså ska det bli bättre när jag är hemma!
 
Har ganska nyss kommit in från att ha ridit Arragon och har hunnit duscha däremellan. Annie kom och red Soccan samtidigt. Kom hem vid 5-tiden och redan då var det ju kolsvart. Dessvärre så var det dessutom stenhårt precis överallt. Vattnet var fryst och hela paddocken var som att gå på stenhård asfalt. Suck... Minsta lilla buckla märks ju nu. Därför fick det bli skritt i en halvtimme. Försökte trava lite, men det gick inte. Arragon blev väldigt försiktig också och jag märkte att han spände sig lite. Skritten blev dock bättre på slutet när jag verkligen RED, men jag tycker det är svårt att rida ordentligt i skritten men jag måste lära mig att göra det. 
 
Dagen i Göteborg har varit bra! Startade dagen med en skön sovmorgon och god frukost innan vi gav oss ut på stan en stund. Fick med mig lite smink hem som jag behövde, annars ingenting. Hittade världens finaste halsduk, men den var tokdyr så den fick inte följa med hem. Åt även lunch på ett jättefint ställe - plankstek med panacotta till efteråt. Mums! :D
 
Kolla så mycket gott vi ätit under helgen!
 
 
 

Arragon film

Postat den: 2014-11-30 @ 12:09:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Annie filmade mig och Arragon lite den 22:e när jag testade att rida i Soccans sadel. Han var ju lite spänd den här dagen och blev något kort i steget, men det tror jag beror på att jag hade padden under sadeln, det funkade inte riktigt. Var mycket bättre utan för den blev för trång med. 
 
Det är lite sån här han har varit under hösten, inte velat bli lång och låg och slappna av ärligt vilket ju gör att han tappar bakbenen och inte får energin han behöver. Men det har tack och lov till största del släppt nu, skönt! :D Det gick snabbt att rida igenom det. 
 
Som vanligt passar inte låten till, men den är så fin och jag satt och lyssnade på den när jag klippte filmen så då fick det bli den haha ;)
 

I Göteborg

Postat den: 2014-11-30 @ 06:07:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vaknade precis, kan verkligen inte sova efter 6 för jag är så van vid att gå upp vid den här tiden. Men ska försöka somna om lite senare om det går, tror att jag egentligen är väldigt trött och behöver sova bara att jag inte känner det just nu. 
 
I eftermiddag far vi i varje fall hemåt, det blev ett litet kort besök här över helgen bara vilket i och för sig känns ganska så skönt då jag redan längtar hem till hästarna och allt därhemma. Men det har varit roligt att vara här också! Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt, vi får se om dom andra har något planerat eller något förslag. 
 
När jag kommer hem tänkte jag gå en promenad med Arragon. Kommer vi inte hem så jättesent så kanske jag rider honom, men annars får han promenera idag och så rider jag imorgon istället. Ingen panik att rida idag liksom, utan det blir som det blir. Soccan vilar. 
 
 
 

Tillbaka till startsidan