Svar på kommentarer ang Arragon

Postat den: 2014-05-09 @ 15:02:00 | Frågor och svar. | Kommentarer (0)

Du skrev ju tidigare att du skulle vara tvungen att nästan bara rida bettlöst för att sockans tänder var dåliga. Har sett väldigt lite av det. Vad har ändrats som gör att du istället bara rider med bett? :)
Svara gärna i ett inlägg!
 
Svar: Jag har svarat på det här flera flera gånger i både inlägg och kommentarer men nu svarar jag på det en sista gång, hoppas jag ;) 
Jag trodde från början att jag inte skulle få rida på bett alls då hon hade överslitningar pågrund av att hon bet i bettet. Man riktigt hörde hur hon bet ibland när man red. Det blir liksom aldrig bättre utan det kan bara bli värre, och det vill man såklart inte att det ska bli. Så då var det ett bra alternativ att rida på bettlöst och skulle jag rida med bett så skulle det vara ett smalt bett och gärna ett syntet bett som inte gjorde så mycket om hon bet på. Men nu har hon faktiskt sluta att bita på bettet och jag ser då ingen anledning till att inte rida på bett sålänge det inte skadar henne, det sa även veterinären. Men jag rider alltid med hackamore när jag rider ut och oftast på syntetbett när jag rider hemma. 
 
Sen är det otroligt många hästar som har det här. Känner 3 stycken vars hästar har detta, så det är inget ovanligt. Men det gör det ju inte bättre bara för att många har det såklart. Men just nu ta rhon ingen skada av att ha ett bett i munnen!
 
 
Känner igen hästen och namnet så!! Är han köpt av en tjej som heter Elin? ang inlägget Stina och Tango. 

Svar: Nej tyvärr inte, han är köpt av en tjej som heter Angelina. 
Hur länge gäller det?:) ang 10% rabatt på hästia. 

Svar: Månaden ut.
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan