Hoppetossan

Postat den: 2014-05-19 @ 15:00:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Kommer ni ihåg den här lilla hoppetossan? Söta, fina och busigaste Annabell. Undrar varje dag hur hon har det och vad hon gör, jag saknar henne väldigt mycket. Men jag ångrar inte att jag sålde henne, för då hade aldrig Arragon blivit min. Som en tjej skrev i ett mejl till mig: När en dörr stängs öppnas en annan. Jag vet också att jag aldrig hade kunnat gå över helt till dressyren om jag hade haft henne kvar. Men åh, hon var så speciell den ponnyn. Hoppas verkligen att jag någon gång kommer att träffa henne igen. 
 
Känns väldigt konstigt att hon inte är min. Hon har alltid varit min och jag har alltid bestämt över henne. Det har alltid varit Olivia och Annabell. Olivia med den lite halvknasiga bitchen ;) Men inte nu. Jag får helt enkelt glädjas åt våran utveckling och de roliga åren vi fick!
 

Kommentarer

Postat av: Madde

Jag är så glad för din skull Olivia, att du hittade Arragon. Han är så otroligt fin och jag tror verkligen att ni kommer utvecklas tillsammans!! Han var där bakom dörren, och för att kunna öppna den var du tyvärr tvungen att stänga dörren med Annabell. Hon var verkligen speciell och det ni hade var så fint! Förstår att du saknar henne, hon var ju din bästa kompis! Som du sa kanske du kan hälsa på henne? Lova att ta MASSOR med bilder då!!

Svar: Tack så jättemycket Madde, vad glad jag blir av att se din kommentar! Tyvärr har jag ingen bra kontakt med hennes nya ägare, men jag hoppas verkligen att jag kommer att få hälsa på henne någon gång. Lovar att ta bilder isåfall! Stor kram på dig.
Olivia Gustavsson

2014-05-19 @ 17:09:59
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan