Förberedelser inför tävling och jordgubbar

Postat den: 2014-05-31 @ 22:23:25 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu är allting klart inför imorgon! Allting är nerpackat, jag har pratat med Anna och fått massor med bra tips, lagt upp en tidsplan och ponnyn har blivit badad på Anderstorp. 
 
Är verkligen taggad inför imorgon, det ska bli väldigt roligt! Men jag har inga höga förväntningar eller krav utan vi åker dit för att träna och målet är att få honom avslappnad och att vi ska få en positiv upplevelse tillsammans. Känner mig ändå hyfsat säker på hur jag ska göra om han är laddad, men det är klart att man aldrig riktigt vet. Han har varit lugn i några dagar nu men det kan slå om helt på tävling. Han är ju van att tävlas nu, men han har ju inte tävlat på flera månader nu. Som sagt, vi gör det för att det är roligt och det tror jag att det kommer bli. I varje fall kommer jag lära mig mycket på det hur det än går! :)
 
Sara red Soccan imorse ute i skogen och hon hade varit glad, men inte riktigt lika pigg som tidigare i veckan. Arragon red jag under eftermiddagen och han blev rätt svettig med tanke på hur varmt det var. Han kändes väldigt fin i varje fall, lyssnade både framåt och tillbaka och var påverkbar hela tiden, jag fick honom med mig för det mesta. Red igenom programmet en gång och det gick helt ok. Ska nog inte sätta för mycket tryck i mellangaloppen imorgon för det blev inge bra idag, ponnyn tyckte det var väldigt roligt helt plötsligt så när vi kom till hörnet så vill han inte alls bryta av först, haha. Men annars var han fin! Red lite öppnor, gjorde halter, tempoväxlingar, övergångar och kollade av att han var med mig. Blev ganska mycket ridning. 
 
Nu ikväll har det blivit krustader och jordgubbar = mycket gott och bra uppladdning inför tävling imorgon.
Prints från idag när jag red igenom programmet. 
 
 
 
 

Nallen då

Postat den: 2014-05-31 @ 16:59:54 | Allmänt | Kommentarer (0)

Skulle sätta lite mer tryck i galoppen och då blev det lite väl mycket, haha.. Uppförsbacke har han iaf ;)


Outfit för morgondagen

Postat den: 2014-05-31 @ 15:00:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Såhär ska jag och Arragon se ut på våran tävlingsdebut imorgon :D Allt är dock inte med på bild. Tror att det kommer bli fin fint och passa honom väldigt bra. 
 
Ryttare
Kavaj - Svart Spooks kavaj
Plastrong - köpt på skara hästsport
Tävlingstop - Anna Scarpati
Ridbyxor - Animo Nessuno
Skärp - Blingskärp från Charlies
Hjälm - Samshield
Stövlar - De Niro
Häst
Stigbyglar - ?
Pannband - Schockemöhle cinderella
Schabrak - Mia RS med brun och guldkant
Huva - Brun Anna Scarpati huva med guld och silverkant.
 
 
 

Tillbaka till startsidan