Annabell älskling

Postat den: 2014-03-24 @ 18:00:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Det var så otroligt längesedan jag hörde något från Annabell nu och jag saknar henne mer och mer för varje dag som går, undrar hur hon har det och vad hon gör just nu. En så speciell häst som Annabell kommer jag aldrig någonsin hitta igen. Hon är så speciell på alla sätt och vis både positivt och negativt. 
 
Jag funderade på försäljningen av henne nästan 1 år innan jag verkligen la ut henne på annons och det var riktigt jobbigt att ta det steget. Hon har det säkert jättebra där hon är nu men jag kan inte bestämma mig för om det verkligen var rätt beslut eller om det hade varit bättre att ha kvar henne. Det var både egoistiskt och väldigt oegoistisk att sälja henne. Egoistiskt för att jag såg tanken på en ny ponny som jag ännu inte har hittat vilket jag trodde skulle bli jättelätt och oegoistiskt för att jag vet att jag började bli för stor för henne och jag ville inte hålla på med samma saker som hon tyckte var roligt (hoppa, trickträning). En sån ponny som hon är värd all uppmärksamhet och tid man kan ge och det kunde inte jag ge just då.
 
Men det är ingen idé att fundera på om det var rätt eller fel. Jag kan bara glädjas åt alla minnen vi har tillsammans men idag är det en sån dag som jag vill tycka synd om mig själv, krypa ner i ett hörn och drömma mig bort med att hon fortfarande står ute i stallet och är min. Att jag när som helst kan gå ut i stallet och pussa på hennes mule och hitta på något roligt. Min älskade vän, bästa bästa. Jag saknar alla busiga uteritter, alla hemska dressyrpass där det alltid slutade med att jag grät, alla fantastiska hoppträningar och hela våran resa från början till slut. De enda timmarna jag ångrar under tiden jag hade henne är timmarna som jag slösade bort genom att lägga tid på annat onödigt istället för att vara med min underbara prinsessa. 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin Ottenbäck

Finaste Annabell ❤️

2014-03-24 @ 20:16:42
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: Lovisa

Vilka fina bilder!
Hoppas hon har det bra :)

2014-03-24 @ 20:20:28
URL: http://tlryttarna.horseworld.se/
Postat av: Madde

Älskade Annabell❤️ hon verkade vara så himla speciell, ha det där lilla extra. Det är normalt att sakna, att vilja ha tillbaka henne. Jag lovar dig att Annabell också saknar dig, men att hon ändå tackar dig. Hon ska få lära en ny tjej att rida, hon måste ju lära henne allting som hon lärde dig! Du gav henne det bästa tänkbara hemmet och det ska du ha på minnet när du tänker på henne. Kom ihåg - när en dörr stängs öppnas en annan...

Svar: Ja det är hon verkligen.. Men det kommer nog bli bra, hoppas jag. Tack för din fina kommentar<3
Olivia Gustavsson

2014-03-24 @ 22:06:59
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan