Sista mars

Postat den: 2014-03-31 @ 21:38:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Vilken härlig dag det har varit! Skolan var rolig och jag träffade saknade Lovisa på lunchrasten, bästa <3 Vi hade idrott sista lektionen och då hade vi volleyboll och brännboll. Alltså jag skäms verkligen över hur dålig jag är.. Det finns ingen situation som jag känner mig som dålig som i bollspel i skolan. Kunde knappt skjuta bollen i brännbollen, haha.. Men det var roligt ändå, jag får försöka att inte ta det för seriöst. Det är ju ingen som bryr sig över att man är dålig egentligen, man bara inbillar sig det. Jag får se det som så att jag bjöd på dålig underhållning, haha!!
 
Väl hemma så tog jag det lugnt någon timme innan jag gick ut och jobbade 2 timmar. Fick väldigt mycket gjort faktiskt och hade nog ett snitt på 120 kr/timmen. Inte dåligt det!! Mockade och fixade stallet efteråt och tog in hästarna. Anette red Flisan idag och det hade nog gått helt okej men hon ska fortsätta få ta det lite lugnt några dagar och så sa Anette lite grejer till mig som jag ska fokusera på. Soccan vilade. 
 
Nu ska jag strax sova, måste komma in i de nya sommartids-rutinerna. Är faktiskt lite trött.. 
 
 

Sommartid

Postat den: 2014-03-31 @ 18:00:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Jag hoppas inte att ni har glömt av att ställa om klockan? Nu är det ju sommar och då drar vi fram en timme. Verkligen skönt för då är det ljust ända till 8-halv 9. Dagarna blir så långa för man märker inte att det blir kväll. Det är nu man är ute i stallet jättelänge och tror att klockan inte är alls så mycket och så när man kommer in i huset och kikar på klockan så får man sig en chock, haha. Så man får hålla bättre koll på tiden för mörkret hjälper en inte att hålla koll. Det blir också än så länge lite mörkare på morgonen, men det är mest mysigt när man ska iväg till skolan tycker jag. 
 
Det enda jobbiga är att det är så svårt att somna när det inte är så mörkt, inatt somnade jag typ inte förrän 24.. Lite väl sent med tanke på att jag gick upp ganska tidigt. Men så är det. 
 
Härligt att våren är i full gång och sommaren påväg i vilket fall :D
 
 

Clinic på LRK

Postat den: 2014-03-31 @ 15:00:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Äntligen har min klubb, Lidköpings Ridklubb, gjort något som har med dressyr att göra. Det är en annars väldigt hoppinriktad klubb men nu äntligen!
 
Den 8 april kommer det att hållas en dressyrclinic med Charlotte och Rasmus Haid-Bondergaard. Det är ett utav paren som man kan följa i TV-programmet ryttareliten och min kompis Rebecca tränar även för Charlotte genom dressyrpoolen, riktigt coolt! Hade varit häftigt att träna för henne tycker jag också. Har dock inte riktigt koll på hennes syn på ridning och hennes ridning så jag kan ändå inte riktigt säga om jag vill träna för henne eller inte haha. Men det lär jag ju se under clinicen. 
 
Även icke medlemmar får komma så ni som bor i närheten, välkommna till våran klubb! :D Jag kommer helt klart åka dit. 
 
 

Tillbaka till startsidan