Saknaden finns där

Postat den: 2014-06-09 @ 11:14:00 | Allmänt | Kommentarer (5)

Att sälja Annabell och Prinsen för att gå vidare med två nya ponnyer kan ha varit det bästa jag gjort. Det har gjort att min ridning har utvecklats och jag har kunnat ta mig vidare. Det har också lett mig vidare till mina fantastiska nuvarande ponnyer, Arragon och Soccan. 
 
Men jag kan inte undgå det längre, hur mycket jag saknar Annabell och Prinsen. Allting var långt ifrån perfekt när jag hade dom, men allt var ändå så BRA då. Jag saknar min och Annabells helt galna skogsturer där hon bara kunde studsa och bocka som en galning, när vi hoppade och jag saknar till och med hennes sätt att tjura. Vi kämpade så otroligt mycket. Och Prinsen. Den lille söte ponnyn som var helt omöjlig till en början men som jag tillslut kunde utan och innan. Världens sötaste ponny med rufsig pannlugg och busig blick. 
 
Jag önskar att jag kunde gå ut genom dörren för att gå ut och pussa på dom båda och ge en stor bamsekram.. Saknade ponnyer. Så speciella. Jag undrar hur det hade varit om jag hade valt att ha kvar Annabell och Prinsen, hur mitt hästliv hade sett ut. Det är också nu man inser hur mycket mer tid man borde lagt på dem, utnyttjat tiden man hade tillsammans. Tänker inte gå miste om en enda sekund tillsammans med mina nuvarande helt otroligt fina ponnyer. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Denise

Alltid ett tufft beslut att sälja och gå vidare med någon annan häst eller ponny och det är klart att man alltid kommer sakna sina vänner som man skiljs ifrån! ;(

2014-06-09 @ 16:33:49
URL: http://flingans.nu
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

Så fin bild

2014-06-09 @ 18:12:54
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Frida

Nemen gud vilken sötnos!!

2014-06-10 @ 09:42:25
URL: http://itsybitsyfrida.blogg.se
Postat av: Frida

Förstår att det blir/var ett jobbigt beslut :( Jag sålde min ponny för några år sen och det var verkligen inte kul :(

2014-06-10 @ 09:56:44
URL: http://itsybitsyfrida.blogg.se
Postat av: Frida

En skäckig D-ponny. Världen sötaste och världens galoppälskare haha, det skulle alltid gå så fort som möjligt :D

2014-06-10 @ 10:12:12
URL: http://itsybitsyfrida.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan