Träningarna igår

Postat den: 2014-07-04 @ 10:04:33 | Allmänt | Kommentarer (0)

Träningarna igår var väldigt bra!
 
Först ut var Amico. Började med att skritta fram 15 minuter innan Rebecca kom, han kändes redan då väldigt avslappnad och lugn. Det var han även under passets gång! Han slappnar av snabbare och snabbare för varje dag jag rider nu och det känns såklart väldigt bra att det går åt det hållet. Idag när han hade slappnat av så kunde vi ganska snabbt börja ta lite stöd i tyglarna, fick också träna på att inte ta händerna till höger som jag annars väldigt gärna gör utan då fick jag bredda vänsterhanden isåfall. Jobbade på att ha honom på vänster och vara lätt på höger och ställa åt höger med hjälp av skänkeln. Jag tycker det gick jättebra, det är ju trots allt bara 6:e-7:e gången jag rider honom och 4:e gången detta året. Han slappnade av och var nöjd med situationen. Fick dock träna på att han skulle svara direkt för skänkeln för det testade han lite med i början. 
 
Amico vill även gärna svänga till vänster, så jag fick tänka att jag red till höger hela tiden fast jag red till vänster. Det blev väldigt bra resultat av det! Tror att både jag och Amico var nöjda med träningen, Rebecca också ;)
 
 
 
Sen vart det Soccans tur. Hon kändes ganska pigg när jag skrittade fram, men det var hon icke. Lite bättre än förra gången tycker jag, men jag fick fortfarande i princip sitta och banka på henne i galoppen. Hon hade också ganska svårt att ge efter och slappna av i början men även det blev bättre och bättre. Vi jobbade på lite samma sätt med Amico här och gjorde många byten av varv och att jag skulle svänga med skänklarna och få henne med mig på ett bra sätt. Förutom att hon var seg så tyckte jag att det gick bra. Fin ponny ^^ Skönt att det blev bättre och bättre iaf. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan