Film: Amico

Postat den: 2014-07-10 @ 17:55:33 | Allmänt | Kommentarer (3)

Nu äntligen har jag fixat en liten film på Amico! Filmen är från träningen för Rebecca förra veckan. Hade bara ridit honom 3-4 gånger då och nu har vi såklart lärt känna varandra mer, men har ingen som filmat nu det sista. 
 
Jag tycker det gick helt ok på den här träningen, det är väldigt bra tillfälle för mig att träna på att rida nya hästar och även bra för Rebecca att se mig rida olika hästar tror jag. Tycker Amico är väldigt intressant att rida, väldigt olik många andra hästar som jag har ridit tidigare.
 
Men nog snackat nu, nu får ni kolla på filmen. Den är inte jättelång men ni ser i varje fall hur han ser ut och hur han rör sig. Jag tycker han är väldigt fin när han väl slappnar av och det är en så otroligt skön känsla när man känner att han väljer att slappna av själv, det är inget man behöver "tvinga" honom till eller ens säga till om, han gör det bara när han känner för det helt enkelt. 
 

Kommentarer

Postat av: Manda

Varför rids han på det viset ?:)

Svar: Han spänner sig bara annars :) Han gillar inte när man tar i honom.
Olivia Gustavsson

2014-07-10 @ 18:32:27
Postat av: Klara

Hahaha alltså Rebecca! Så bra! "När du har gjort det här i tio år så kan du det sen!"

2014-07-11 @ 09:18:26
URL: http://klaraskrabater.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Hej! Hittade den här filmen nu..det är vår tidigare ponny, hade han i 4 år, vi köpte honom av en hästhandlare när han kom från Holland. Han var i väldigt dåligt skick, men fick honom ganska snabbt i fin form. Men håller med om han är speciell, och tycker att du hittat hans egenheter väl. Det gör vår dotter Cristine Persson och mig varma när vi ser denna film och även när du rider med långa tyglar. Det är helt rätt sätt att träna honom på. Han måste själv vilja då får man ut rätt potiential av honom. Han är en mycket bestämd herre och vet vad han vill :-) Underbart att se honom igen.

Svar: Hej! Åh vad roligt att höra! :) Det är min kompis Edith som har honom nu. Kul att höra att ni har haft honom tidigare!
Olivia Gustavsson

2015-12-20 @ 09:42:02
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan