Mer Flisan bilder

Postat den: 2014-07-31 @ 21:34:55 | Allmänt | Kommentarer (1)

Hittade lite fler bilder på Flisan. Minns inte riktigt när dom är ifrån. Vi har samma outfit som de tidigare bilderna jag la upp men är osäker på om det är samma tillfälle ändå..
 
 

Nästa tävling

Postat den: 2014-07-31 @ 15:12:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Nästa kommande tävling för mig och Arragon är planerad och anmäld. Blev lite tjosan när jag skulle anmäla, jag skulle anmäla till lagtävlan för ponnyallsvenskan men råkade klicka fel och anmäla till både den och LA:4. Det var inte riktigt meningen så att säga, men nu är det rätt!

Jag ska alltså rida LB:1 och lagtävlan för ponnyallsvenskan. LB blir utom tävlan eftersom man inte får ha startat LA på över 62% då det är div lll. Men det är bara bra tycker jag, då kan jag gå in och göra det jag behöver. Sen nästa klass kan jag försöka satsa lite mer på. Var lite fundersam där ett tag om jag skulle ha en förklass och vad för förklass, men jag har pratat både med Anna och Rebecca och eftersom det var utomhus så tyckte båda att jag skulle rida en klass innan. Valde då LB. LA:4 blir inge bra för då måste jag börja i galopp och LC är inte lika roligt. Då fick det bli LB helt enkelt! 
 
Hoppas att han kommer hålla sig lugn även den här gången, men man vet aldrig. Det gick ju okej i Jönköping nu men å andra sidan var det inomhus. Nu är framridningen inomhus och tävlingsbana utomhus - det värsta med Arragon ;) Jag har faktiskt varit i Ulricehamn en gång tidigare! Har dock inga bra minnen därifrån, haha.. Det fanns inte särskilt mycket personal, ingen parkeringsvakt och det var allmänt rörigt. Sen så spöregnade det massor och precis när jag skulle starta så började det åska och då försenade dom min start med 20 minuter. Jag hade då redan ridit fram lite för länge kände jag. Sen efter 20 minuter åskade det fortfarande men då fick jag starta ändå. Tror vi fick 57% i LC eller något sånt där, haha. Det var verkligen katastof ;) Men så ska det inte gå den här gången har jag bestämt!
 
 

Nya headern insatt!!

Postat den: 2014-07-31 @ 11:01:00 | Allmänt | Kommentarer (6)

Nu är nya headern gjord av Thea insatt på min blogg, visst är den fin? :D Jag gillar den väldigt mycket och den passade bra till min nuvarande design. Dock är tanken att jag ska beställa en ny design av någon också, har tröttnat lite på den jag har nu. Men det är ingen brådska med det!
 
Tänkte även byta ut bilderna till höger, dom är ganska så gamla nu. Tänkte istället ha en på Soccan, en på Arragon och eventuellt en på Flisan. Funderar på att göra det till klickbara bilder så att det blir en länk till deras presentation. Får se hur jag gör! Jag är ju inte så bra på sånt där så jag får se om jag ens lyckas ändra bilderna. 
 
Vad tycks? :D
 
 

Tillbaka till startsidan