Åh... jag vill åka!

Postat den: 2014-12-31 @ 17:55:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Den 10-11 januari har Grevagården en inbjudningstävling för både ponnyer och storhästar. Min ridklubb LRK är inte inbjuden, men vi från LRK får ändå ställa oss på en reservlista enligt tävlingsarrangör. 
 
Jag är så frukansvärt sugen på att åka dit någon utav dagarna och rida en LA:3 på Soccan. Det var så längesedan vi tävlade, och det kommer att dröja ett tag tills det blir igen. Då är det dessutom vår och då går hon alltid lite sämre. Det hade varit så roligt att åka dit nu när hon är fin och går bra.
 
Tror dock inte att jag kommer att kunna åka dit för pappa ska köra till många andra ställen den veckan så jag tror inte att han uppskattar att köra även till grevagården en dag då, haha ;) Men jag hoppas på att vi kanske hittar något annat att åka på istället, för som sagt så är hon väldigt fin nu och det vore så roligt att få komma ut och visa upp henne som hon är nu!
 
 

Arragon 29 december del l

Postat den: 2014-12-31 @ 11:44:00 | Allmänt | Kommentarer (11)


Nyårsafton

Postat den: 2014-12-31 @ 06:02:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det känns som att det var max, absolut max två månader sedan vi firade in det nya året 2014. Och nu är helt plötsligt 2014 slut? Det känns konstigt, men det känns samtidigt väldigt bra med ett nytt år. 
 
Men bara för att det är nyårsafton så betyder det inte att stallet skippas. Jag tänkte börja med att rida Soccan nu  under förmiddagen. Planen var att rida över bommar, men det kommer nog bli mer dressyr med inslag av bommar då jag känner att vi kanske behöver ett dressyrpass idag. Annie kommer dessutom och filmar en stund, så jag ska försöka lägga upp det här sen om det blir något vettigt. Jag visar bara massor av filmer på Arragon hela tiden ;) Såklart ska Arragon också ridas därefter, men han ska faktiskt gå över bommar och det är det vi lägger fokuset på under ridpasset. Blir väldigt lycklig om han är lika fin idag som han var i måndags, det vore ju inte helt fel. 
 
Ikväll ska jag iväg till några kompisar och fira nyår, woho! Vid tolvslaget åker vi in till torget. Ingen aning om när jag kommer hem, men det är nog säkrast att hästarna får komma in innan jag åker i varje fall haha^^
 
 

Tillbaka till startsidan