Dålig ryttare

Postat den: 2014-08-31 @ 20:14:16 | Allmänt | Kommentarer (3)

Jag önskar att jag kunde logga in här nu och skriva ett positivt kvällsinlägg, men tyvärr kommer det inte bli så. Är så fruktansvärt besviken på dagens pass med Arragon. det kändes som att ingenting funkade - pågrund av mig. Jag var så taggad när jag satt upp och det började helt okej och gick väl egentligen helt okej också, men nej det kändes ändå inte bra. Just nu går han fram hyffsat för skänkeln, det är bara det att han dör direkt när jag inte är på honom och har aldrig något eget sug framåt. Sa till honom ordentligt ibland och då funkade det typ ett varv, sen var vi tillbaka igen. Det är framförallt galoppen. Kan inte samla honom där för då blir han superseg i benen. Och det är just det, jag måste kunna snabba på honom mer för han tar bara så långa och sega steg hela tiden. Får liksom inget tryck eller någon energi i det! Dom enkla bytena och den förvända galoppen funkade inte alls, han var inte i balans. Högerbogen åkte också ut hela tiden lite överallt. 
 
Blir bara så besviken. Jag tappar alltid humöret under sånna här ridpass och idag blev ridpasset dessutom alldeles för långt och krävande (tror jag) vilket inte är så bra för hans kota. Jag känner mig som en usel ryttare idag, helt ärligt. Men å andra sidan så vet jag inte vad jag skulle ha ändrat på, och det är det som stör mig - att jag inte kan. Jag hatar att inte kunna, att inte veta vad jag ska göra. Jag vet att det inte alltid kan gå bra, men då brukar man oftast lista ut något som man kan göra åt det. Men nu har jag ingen aning. Det är inte ofta jag ger upp som jag gjorde idag, men jag blev bara så besviken. Varken mitt eller Arragons fel egentligen, bara fel på kommunikationen och samarbetet idag. Fel på oss tillsammans, idag. Så var det helt enkelt. 
 
Annars har dagen varit bra! Var med Matilda på tävling i förmiddags och nu ikväll har jag proppat i mig med onyttigheter, haha ;) Gött gött. 
 
 

Pastasallad på tävling gillas

Postat den: 2014-08-31 @ 14:52:43 | Allmänt | Kommentarer (1)
 

Världens finaste Arragon

Postat den: 2014-08-31 @ 11:04:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

 

Tillbaka till startsidan