Så många ponnyer och hästar...

Postat den: 2014-04-02 @ 11:15:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag har haft egen häst i snart 6 år nu och haft mycket olika hästar och innan dess hade jag medryttarhäst och/eller sköthäst. Saknar allihopa helt sjukt mycket och kommer aldrig kunna se på bilder på någon utav dom utan att tårarna kommer rinnande på kinden. 
 
Alla hästar jag haft eller skött:
1 - Emma och Emil. Två shettisar som jag skötte ett tag med min kompis Felicia och Sandra. Ser dom ibland när jag rider förbi, saknar såå <3
2. Osella. Blev medryttare på henne och sen tog vi hem henne och hade henne hos oss ca 1,5 år tills hon fick föl. Tidigare gått SM i hoppning och var vääldigt pigg. Står nu hos min granne. Har funderat länge på att hälsa på men vet inte hur det skulle kännas så vet inte om jag vill. Galet fina ögon den ponnyn hade, det var som att ögonen talade. 
3. Niklas. Honom fick vi december 2008 och var min första egna ponny, vi fick honom helt gratis från toleryd ridskola. Världens lataste och snällaste ponny. Niklas fick vi tyvärr ta bort 19 november 2011 pga dåliga tänder och kraftig undervikt. 
4. Nico. En liten b-ponny som vi lånade under bara några veckor under tiden då vi hade Osella och Niklas. Han var sällskap till Niklas när Osella var på betäckning. Underbart söt och superrolig att rida, alltid glad. Stod hos min granne men tror att han nu är såld. 
5. Prinsen. Köpte Prinsen när Osella fick föl. Knasig individ det där, men väldigt snäll när man får ordning på honom. Speciell på sitt sätt och jag lärde mig att aldrig någonsin ge upp. Såldes sommaren/hösten 2013 till en underbar familj i Karlstad. Hoppas på att hälsa på snart!
6. Nico. En häst som jag hade i 3 månader under 2013 då hans ägare skulle flytta till stockholm. Otroligt personlig häst, Nico-Pico <3
7. Annabell. Köpte 2011 av en verksamhet. Vi utvecklades så sjukt mycket och jag kommer ALDRIG hitta någon som är i närheten av att vara som henne i personligheten. Helt fantastisk ponny när man hittade den rätta sidan av henne. Annabell såldes i början av 2014 till en tjej i Vänersborg. Jag har inte hört något sen dess men jag tror att hon har det jättebra där. 
8. Flisan. Som jag har hemma nu ^^
9. Soccan. Som jag också har hemma nu, hihi. 
 
Det blir rätt många när man ser det såhär och jag skulle aldrig någonsin kunna välja ut EN som har varit mest speciell eller som jag tycker om mest. Men jag måste nog ändå säga Niklas och Annabell. Det är hästar som inte finns kopior av, inte ens i närheten. Så sjukt personliga hästar och helt underbara på sitt sätt. Även Osella och Prinsen var ju helt underbara. 
 
Jag saknar verkligen Osella, Niklas, Prinsen och Annabell. Prinsen ska jag hälsa på, det är bestämt att vi ska göra det i sommar. Annabell hoppas jag också på att få hälsa på men har som sagt inte hört något från de nya ägarna. Osella kan jag hälsa på men jag är så rädd för att hon ska vara förändrad eller något, så jag vet inte hur jag känner med det.. Saknar henne fruktansvärt mycket. Niklas får jag träffa i himlen ♥
Jag är så otroligt tacksam över allt som hästarna har lärt mig och att jag fått möjlighet att ha så otroliga individer hos mig. Man får någonting utav alla. Och ja, vem blir nästa häst? ;)
 
Två bilder på Osella. 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin

Vad roligt att du har haft så många hästar! Jag har bara ridit en och så den jag har nu. Fast på sätt och vis borde jag kanske vara nöjd, för jag har inte behövt säga hejdå så mycket heller.

2014-04-02 @ 17:36:31
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan