Sista oktober

Postat den: 2013-10-31 @ 21:14:28 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jättedålig updatering idag, jag vet! Har försökt lägga datorn åt sidan ett tag idag och bara vara med min bästavän och hästarna. Skönt faktiskt! Nu ikväll har jag ätit god pizza med mamma och pappa. 
 
Annabell red jag dressyr på idag och det gick helt okej! Mycket mjukare idag än vad hon var senaste gången men  å andra sidan ville hon inte gå fram lika bra. Dock så fixade galoppen till sig så fort jag ställde mig upp, då ökade hon automatiskt. Kan säkert vara så att hon inte helt orkar nu i början när jag sitter ner och jobbar henne utan jag behöver upp och stå och tänka framåt iställlet. Men hon var väldigt fin mot slutet så jag är nöjd med henne!
 
Nu ikväll var det dressyrträning med Soccan för Rebecca. Rebecca började rida henne, hon red ganska länge och sen skulle jag rida. Hon var extremt seg och tog inte riktigt skänkeln, men ganska mjuk och fin. Vi jobbade bara på att få henne avslappnad och min sits/mina händer. Och jag tycker det gick bra! Stor skillnad mot förra gången men nästa gång vill jag jobba lite mer på att hon tar skänkeln också så att vi inte kommer tillbaka dit vi var för några veckor sedan innan jag tränade för Lisa. 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan