Inköp på Charlies

Postat den: 2013-10-30 @ 11:26:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Det fanns mycket lockande saker att köpa på Charlies, men jag fick mest med mig grejer hem som jag verkligen behövde och det tycker jag var bra. Men någon gång när jag har riktigt mycket pengar, då ska jag åka dit och shoppa loss ;) Provade ett par dressyrstövlar från DeNiro men jag får nog ta och måttbeställa för inga "orginal" modeller passar. Antingen är de långa och smala eller korta och breda. Jag behöver korta och smala ^^
 
Första inköpet blev ett bett till Soccan. Ett vanligt muffbett i metall men jag har letat länge efter det i rätt storlek och inte hittat det så det blev jag glad över att hitta! Ska prova att ha det i helgen. 
 
 
Blev lite mer välbehövliga grejer. Borstar, ett grimskaft och ett par svarta gummiboots att ha i all lera nu ^^
 
 
Pullarnosludd och slickgodis. 
 
 
Regnställ från Kingsland. Har tidigare kostat 1290 kr och låg nu på 699 kr så det var ett fynd tycker jag! Pappa i princip tvingade mig att köpa det efter alla blöta tävlingar.. Men det är rätt bra att ha faktiskt, byxorna går ju att ha som överdrag på vita byxor även på sommaren.
 
 
Fick även med mig ett dressyrspö, känns bra att ha ett extra för jag har lätt för att slarva bort spön ;) Soccan har fått ett jättefint täcke med, det var det sista jag och pappa hittade innan vi gick ut. Jag tänkte det är lättare att visa bild på det när hon har det på sig, så det kommer någon annan dag. Men supergosigt är det!

Kommentarer

Postat av: MartinaOlsson

hej! allt bra? :)

2013-10-30 @ 12:09:32
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Låter som om du hittade en hel del bra saker:)

2013-10-30 @ 13:04:48
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Clara

Asså jag älskar bilderna du tar på nya saker, såå fint blir de! :D

2013-11-01 @ 17:14:24
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan