Godmorgon onsdag!!

Postat den: 2013-10-30 @ 09:30:05 | Allmänt | Kommentarer (4)

Jag är härligt pigg efter en utflykt igår, det var skönt att komma hemifrån ett tag. Just nu håller jag på att fota grejerna jag köpte på Charlies. Charlies är lätt min nya favoritbutik!! Fanns helt sjukt mycket grejer.
Köpte även lite andra grejer på andra ställen såsom böcker, kläder osv men det är inte lika roligt att visa. 
 
Pappa gav hästarna mat vid halv 8 så jag släppte nyss ut dom, glada var dom över att få komma ut i hagen när det inte regnade som det gjort konstant i några dagar nu. 
 
Soccan ska gå ett dressyrpass idag. Jag tänkte prova ett nytt bett på henne idag som jag köpte igår. Det är inte så stor skillnad på de jag redan har haft, men ändå ^^ Måste dessutom ta och fixa till min röra bland höet för jag har ca 7 träns och massvis med bett som jag inte fått in i sadelkammaren än och som blir hur dammigt som helst därute. I söndags när jag skulle byta bett till hoppträningen så kunde jag bara inte hitta mitt ploppbett så det måste jag leta reda på.
Annabell blir det en promenad med idag igen. Jag är så himla rädd att överanstränga henne så hellre att igångsättningen tar lite längre tid. 
 
Senare ikväll kommer bästa Matilda härö och sover över, det ska bli så roligt som vanligt!! Hon tar även med sin klippmaskin så att jag kan klippa Soccan ikväll för hon har hunnit bli riktigt långhårig igen och min maskin är ju sönder. 
Jag och Matildas häst Highway.
 

Kommentarer

Postat av: Andrietta

Vilken snygging! :)

2013-10-30 @ 09:38:35
URL: http://andriettajosefin.horseworld.se/
Postat av: Tuuli Elmgren

Sv; Håller med!

2013-10-30 @ 10:50:17
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Anna

Är det highway från Gbg horseshow????????????

Svar: ja =)
Olivia Gustavsson

2013-10-30 @ 12:16:23
Postat av: Ida

Sv: Tack, desamma! :)

2013-10-30 @ 18:35:14
URL: http://gartunarider.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan