Hoppträningen med Bella

Postat den: 2013-11-29 @ 18:15:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Det tog max 5 minuter att lasta Annabell igår, så skönt att slippa bråka med henne! Det gör att man blir positiv och glad direkt. 
 
När vi kom dit var hon väldigt glad och fladdrade runt lite, men hon har inte varit på en annan plats än hemma på väldigt länge. Jag ser det mer som positivt att hon tyckte det var roligt! På framridningen gick hon jättebra, var ganska mjuk. Allt var ju såklart inte klockrent, men hon har fortfarande inte riktigt styrkan, speciellt i galoppen. Vi hade lite gemensam uppvärmning också där vi gjorde skänkelvikningar och övergångar. Jättenyttigt för min ponny som knappt kan flytta sig. 
 
Sen började vi hoppa. Hoppade fram på ett litet hinder i mitten och det gick jättebra, hon var positiv. 
Efter det blev det några banor och jag tror att sista banan jag hoppade låg på 80 cm, sen höjde dom till 1m men då avslutade jag eftersom det är första gången jag hoppar henne seriöst på flera månader och jag vill absolut inte pressa henne. Men hon skötte sig verkligen jättebra. Blev lite stark någon gång, men det hör nog som sagt ihop med galoppen och hellre det än att hon backar av som hon gjorde när jag fick henne. Duktig duktig Bella! Hon får följa med nästa vecka också. Riktigt roligt att vi fick hoppa bana idag också. 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Amanda [SPONTAN]

Härligt :)

2013-11-29 @ 19:25:40
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Amanda

Skönt att det gick så fort att lasta :D

2013-11-29 @ 23:44:47
URL: http://amandadudas.blogg.se
Postat av: Andrietta

Roligt! Skönt att det gick bra att lasta henne :)

2013-11-30 @ 11:13:26
URL: http://andriettajosefin.horseworld.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan