Home again

Postat den: 2013-11-30 @ 22:56:43 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det blev visst sen kväll idag oxå. Vi har varit hos släkten för en gång skull, längesedan. Men det var trevligt, men jag blev väldigt trött eftersom jag var ute sent igår med. 
 
Jag har pluggat en hel del idag, vaknade ju dessutom väldigt sent. Sen har båda hästarna gått en promenad på 30 minuter och båda skötte sig prima. Men det känns som att dagen har varit 4 timmar lång bara, jag avskyr verkligen att vakna sent och inte hinna med någonting alls. Helst vill jag gå upp vid 6 för då har jag massor med tid på mig, men när orkar man det liksom? Egentligen sjukt att man går upp 5 för att gå till skolan, haha!
 
Men en chill dag trots allt, men jag hann inte köpa min älskade BJ förrän affärerna stängde, det känns inte bra. :( Får åka och köpa det imorgon,  måste ha det när jag pluggar ;)
 
 

Jag går snart i taket.

Postat den: 2013-11-30 @ 18:00:00 | Allmänt | Kommentarer (4)

Åh, jag vill verkligen rida och satsa NU. Jag vill träna, tävla, rida och rida igen. 
Jag vill ha en dressyrponny att utvecklas tillsammans med och ha riktigt roligt. Jag är jättenöjd med det jag har SÅKLART, jag älskar mina två små underbara ponnyer. Men, jag är så otroligt trött på alla skador och att alltid få backa när man tagit ett steg framåt. Minsta lilla framgång man glädjs åt får man några veckor senare ta tillbaka. 
 
Jag vill rida de högsta klasserna i dressyr, jag vill ha friska ponnyer och jag vill ha roligt när jag rider och är i stallet. Såklart krävs det mycket slit och jobb för att nå toppen, men det är jag redo att lägga enr tid på. Men det som är jobbigast är att det spelar ingen roll hur mycket slit och jobb jag skulle lägga ner just nu, för jag har inte någon ponny att jobba med. 
Soccan är skadad och Annabell är tillsalu. Vad ska jag göra? Jag får panik. 
 
Att det inte går bra på hästfronten går tyvärr ut på skolan också. Det har bara gått en vecka sedan jag red ett ordentligt dressyrpass men jag har redan panik. Hur ska jag klara det resten utav året? När jag inte tävlar och tränar blir jag trött, irriterad och orkar inte med någonting alls. Allt med hästarna har känts väldigt trögt hela hösten ioch med att Soccan varit konstig, men jag har fortsatt kämpa ändå och trots det så resulterade det i något dåligt.
Annabell går såklart väldigt bra nu, men det känns samtidigt också väldigt meningslöst i och med att hon ska säljas och jag vet att vi inte har någon framtid tillsammans. 
 
Precis som Johan Plate sa, tyvärr måste man ha ett material i den här sporten. Dvs, en häst. Och en häst är inte gratis. 
 
Jag går snart i taket. 
 
 
 
 
 

Ännu mer bettlösa alternativ

Postat den: 2013-11-30 @ 15:11:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Fick reda på att även micklem tränset fungerar att rida bettlöst med!! Det hade jag ingen aning om faktiskt. Så nu har jag ännu ett alternativt träns om hon inte skulle funka på de andra bettlösa alternativen. 
 
Har skrivit om micklem tränset tidigare, men då visste jag inte detta. Micklem tränset har alltså tre alternativ:
 
* Bettlöst
* Med bett
* Vid longering, används som en kapson. 
 
Det här verkar ju jättebra! Tränset ligger på 1389 kr så tanken är att jag får testa de andra först, men då finns detta som ett alternativ. 
Supersmidigt att det är 3 i 1 dessutom, för det skulle man ju kunna säga att det är. 
 
 

Tillbaka till startsidan