Sommaren är påväg

Postat den: 2013-05-28 @ 21:03:58 | Allmänt | Kommentarer (2)

Idag har det nog varit årets hittils varmaste dag! Trodde jag skulle koka ihjäl i slutet av skoldagen med alla varma kläder jag hade på mig, men förmiddagen var istället riktigt kall. 
 
När jag kom hem la jag mig o vilade i solstolen på balkongen i någon timme. Det var så varmt och skönt och jag var galet trött, längesedan jag hade så lite energi i kroppen. Somnade nästan och brände mig typ på halsen, haha. Sen åt vi middag som förövrigt var riktigt god, innan Agnes hjälpte mig med min NO inlämning, hade lite svårt att förstå vissa grejer så då är det superbra att ha en syster som kan hjälpa till, tack Agnes! :D
 
Sen mockade jag och red. Soccan var lika konstig idag som igår. Fick inte igenom henne och vi var som två fiender mot varandra och jag blev så sjukt arg och irriterad.. Inget funkade verkligen. Galoppen var dock helt okej, men hon vill skjuta ut rumpan så mycket hela tiden och nej hon lyssnar inte alls så bra som jag vill. Men så går det när man har ridskor, , inga lindor, är äckligt svetti, glömt ta på ponnyn flugspray  och är hur trött som helst.
 
Imorgon blir det dressyrstövlarna på, mina lite längre sporrar så att jag kan komma åt henne så jag slipper tjata hela tiden och så ska vi rida seriöst och jag ska rida tills jag kommer dit jag vill och därmed basta! Spelar ingen roll om det tar 2 timmar, bara jag känner att hon släpper och att vi kan vara lite kompisar efteråt. Nu är det ju varmt o så, men jag tar det på kvällen så underlättar det lite. 
 

Kommentarer

Postat av: Malin Ottenbäck

Fin bild! :)

2013-05-28 @ 21:24:40
URL: http://malinottenback.blogg.se
Postat av: Erika Pettersson

Vi får hoppas sommaren är här på riktigt :)

2013-05-29 @ 07:03:49
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan