Skön känsla

Postat den: 2013-05-29 @ 20:59:24 | Allmänt | Kommentarer (3)

 
Skön känsla när man kommer in och har gjort precis allt man har tänkt och kommer in tidigare än vad man trodde. 
 
Känns som jag har gjort hur mycket som helst idag, men egentligen är det ju inte så jättemycket. Gick ju först i skolan och sen hämtade mamma mig vid 2 och då handlade vi, kom hem 3. Sen åt jag middag snabbt och fixade NO:n som var klar runt 5 och då gick jag ut o sprang några kilometer, mockade, red Soccan och promenerade Annabell, kom in klockan 8. Känner att jag var ganska effektiv ändå ^^
 
Soccan var ingen förbättring med idag, får panik på det, men det kan såklart inte gå bra och det är perioder då det känns bättre eller sämre. Känner inte riktigt igen henne för hon är livrädd för allting och när jag rider ute på vägen stannar hon upp och vägrar gå och fryser fast, och det hände idag när vi skrittat 10 meter.. Dom som känner Soccan vet nog att hon verkligen inte är sån annars, utan istället en trygg och snäll häst för det mesta. Sen i paddocken gjorde hon samma sak en gång, vi travade och då bara tvärnitade hon och började stirra på något. Hon var verkligen hur spänd som helst och jag förstår inte alltså.. Hon har varit så avslappnad och fin ett tag nu och så nu helt plötsligt är hon hur spänd som helst och jättenervös av sig?
 
Gick ut ur paddocken för det kändes inte som det gav något och gick till en grusväg där hon aldrig varit tittig och till och med där tittade hon lite, men det gick ändå och då galopperade jag i rätt snabbt tempo några sträckor fram och tillbaka. Sen travade jag av henne och då var hon betydligt finare!
 
Så jag funderar på om det kan vara så att hon helt enkelt har för mycket energi? Eller så är det att hon inte riktigt orkar bära sig än så då strejkar hon lite banan. Jag har ingen aning, jag får väl testa mig fram lite. Men hon känns ungefär så som när jag inte ridit så mycket, så det kanske är lite bådadelar. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Elin

Vad tråkigt, men hoppas att det snart blir bättre!

2013-05-30 @ 07:12:25
URL: http://hopelessdreaming.blogg.se
Postat av: Linn ♡

dagens planer? ^^

2013-05-30 @ 07:24:00
URL: http://jonssonl.blogg.se
Postat av: linda

Min häst är likadan just nu, tror det har att göra med årstiden så det går nog över snart tror jag :)

Svar: ja så kan det vara :)
Olivia Gustavsson

2013-05-30 @ 14:01:27
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan