Lång varm mysig dag

Postat den: 2013-05-31 @ 21:25:26 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vi 6 tjejer i klassen som "Hållt ihop" under högstadiet nu åt pizza tillsammans eftersom det var sista fredagen. Mysigt och roligt som vanligt!
 
Var sjukt varmt när jag kom hem så jag bestämde mig för att rida senare på kvällen istället. Låg ute i solen någon timme men sen klarade jag inte mer för det var så sjukt varmt så jag bara svettades som en gris, haha! Gick in och gjorde smoothie och frukttallrik igen istället och sen la jag mig och sov i sängen några timmar, så skönt! Var sjukt trött. Vaknade igen vid halv 7 och då gick jag ut o red Soccan. Galoppträning var det ju idag, men jag fick ta det lite lugnare än vad jag hade tänkt eftersom det var så väldigt varmt ute. Svetten bara rann efteråt, men Soccan var pigg och glad! 
Skrittade fram först 30 min och sen på hemvägen tog det 20 minuter. Hon lyssnade mycket bättre idag än vad hon gjort under hela veckan iaf!
 
Annabell gick jag en promenad med, inte så lång. Men hon verkar inte så halt längre, men det kanske är för att jag bara har skrittat jag vet inte..
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan