Lång varm mysig dag

Postat den: 2013-05-31 @ 21:25:26 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vi 6 tjejer i klassen som "Hållt ihop" under högstadiet nu åt pizza tillsammans eftersom det var sista fredagen. Mysigt och roligt som vanligt!
 
Var sjukt varmt när jag kom hem så jag bestämde mig för att rida senare på kvällen istället. Låg ute i solen någon timme men sen klarade jag inte mer för det var så sjukt varmt så jag bara svettades som en gris, haha! Gick in och gjorde smoothie och frukttallrik igen istället och sen la jag mig och sov i sängen några timmar, så skönt! Var sjukt trött. Vaknade igen vid halv 7 och då gick jag ut o red Soccan. Galoppträning var det ju idag, men jag fick ta det lite lugnare än vad jag hade tänkt eftersom det var så väldigt varmt ute. Svetten bara rann efteråt, men Soccan var pigg och glad! 
Skrittade fram först 30 min och sen på hemvägen tog det 20 minuter. Hon lyssnade mycket bättre idag än vad hon gjort under hela veckan iaf!
 
Annabell gick jag en promenad med, inte så lång. Men hon verkar inte så halt längre, men det kanske är för att jag bara har skrittat jag vet inte..
 

Presentation Annabell

Postat den: 2013-05-31 @ 15:00:00 | Allmänt | Kommentarer (6)

Jag har slarvat bort presentationerna jag skrivit till både mig och hästarna, så jag får ta och göra nya och lägga i kategorin presentationer så vet jag vart jag har dom. Börjar med Annabell!
 
Annabell är ett c-ponny sto mätt till 136 cm i mnkh född 1999 av rasen tysk ridponny, har en hel del arab i sig. Annabell är även kallad Bella eller Bellis till vardag och här i bloggen. Annabell köpte jag utav en verksamhet i mars 2011. 
 
Annabell är en väldigt personlig ponny och vet vad hon vill, en bestämd dam med självförtroende.. Hon har bestämde åsikter om det mesta och inte alltid samma åsikter som mig. Har hon bestämt sig för något, då är det svårt att ändra på det. Men för det mesta brukar hon vara väldigt snäll o go och när man väl får henne på sin sida så går hon in för det till 100% istället. När Annabell kom till mig så kunde hon inte speciellt mycket och var lite uttråkad efter att ha gått på ridskola, men ju längre tid det har gått har det blivit bättre även fast det tagit sin lilla tid och vi kämpar fortfarande på med vissa problem. Jag har hittils aldrig haft en tråkig dag i Annabells närvaro, hon är rätt rolig med sina knäppa idéer som hon får för sig! Förutom att hon kan tjura ihop ibland så är hon en väldigt glad ponny med mycket energi. 
 
Än så länge har jag och Annabell endast tävlat LC hoppning på lokalnivå och LB dressyr på klubbnivå, men jag har heller inte lagt så mycket tid på att tävla henne och nu har jag bara fokuserat på att hon ska bli van att vara på en tävlingsplats med många hästar då hon lätt stressar upp sig. Men mer hoppas jag att det ska bli! På träningar har hon hoppat kanon nu, banor upp till 110 och löshoppat upp till 135 cm. 
 Just nu är det lite osäkert hur länge jag kommer ha kvar henne för jag vet inte riktigt vad jag själv vill, men vi får se hur det blir helt enkelt, framtiden får avgöra det. 
 
För tillfället är hon dock mystiskt halt och promeneras endast. 
 

Namnskylt

Postat den: 2013-05-31 @ 11:30:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Namnskylten jag beställde på GHS är nu uppspikad på Soccans boxdörr i stallet! Det var svårt att veta hur jag skulle sätta den för jag fick ju liksom sätta plaketterna runt den typ och då blev det lite trixigt. 
 
Blev inte så snyggt, men det får se ut så sålänge så får jag ändra det om jag kommer på något bättre sätt att sätta upp det på. Dock ska jag fixa så att plaketterna inte ser så snea ut, det ser lite tokigt ut. 
 
 
 
 

Tillbaka till startsidan