Påskdagen

Postat den: 2013-03-31 @ 21:45:36 | Allmänt | Kommentarer (2)

Valde att ta en riktigt lugn dag idag, så skönt! Gick upp tidigt för att hinna pyssla med Nico, och det var så mysigt så! Sen gick jag o la mig en stund igen och åt sen frukost.
 
När Nico o Klara red iväg så red jag med en bit på Soccan innan jag svängde ner på en annan väg. Körde lite galoppintervaller och det gick jättebra. Ena sträckan var det kort galopp och nästa gasade jag. Hon lyssnade bra både bakåt och framåt men det märks att hon är lite trött i musklerna nu när vi har kört igång, blev inte direkt mjukstart som jag tänkt. En stund efter vi lämnat Klara och Nico fick jag reda på nu i efterhand att Klara hade ramlat av och skadat fotleden, jobbigt.. så dom flyttar troligtvis på torsdag istället. 
 
Ikväll hade jag tänkt att rida ut på Bella men jag kom på att jag och Alma länge har pratat om att jag ska hjälpa henne när hon rider en gång, och även att hon ska få hoppa. Så vi gjorde det idag! Alma är så bra för säger jag något så gör hon det, och förstår vad jag menar. Annabell är tyvärr ingen lätt häst, och jag tycker att hon klarar henne bra. Eller det går att göra sakerna med henne även för en "dåligare" ryttare, men för att få det BRA så måste man vara lite mer rutinerad. Men det gick över förväntan första gången, fast det första som hände var att hon ramlade av. Jag hade lagt upp en bom innan hindret som hon skulle galoppera över men Annabell tog både bommen och hindret i samma språng, haha! Men sen flöt det på superbra, höjden slutade väl lite över metern i slutet. 
 

Tillbaka till startsidan