Vill rida bella nuuu

Postat den: 2013-06-30 @ 11:15:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Annabell har varit halt i nästan 6 veckor nu, eller jag minns inte ens när jag senast red ett normalt ridpass på henne. Det är så tråkigt att hon blev halt för vi började komma igång lite mer, åkte på våra två första lokaltävlingar tillsammans och började bli mer säkra i hoppningen. Dressyren började också bli bättre och på banan hade hon nästan slutat bitcha helt. Hade tävlingar planerade under våren och sommaren, men det blev det inget av. 
Jag blir så glad av att sitta på henne när hon busar runt och tar allt som det kommer. 
 
Just nu är hon verkligen jättetjock eftersom jag inte kunnat motionera henne. Alla som varit här har trott att hon har varit dräktig eller något. Nästa vecka ska jag och pappa åka in med henne till veterinären, han har äntligen tid nu. Jag har ingen aning om vad det kan vara, men jag hoppas att dom hittar felet. Vi ska bestämma ikväll vilken dag vi ska åka in med henne. Har bestämt att vi åker till Husaby hästklinik istället för Skara också, det var så himla bra där förra gången när vi var inne med Niklas och jag har bara hört gott om dem efter det också. 
 
Blir så sugen på att rida henne så jag spricker.... tur att Prinsen kom hem nu så att jag åtmistone har någon mer att rida än Soccan. Nu på sommarlovet behöver man ha lite att göra för att inte bli alltför slö. 
 
busefina tokhästen på våran lokaldebut i våras. Ingen vidare snygg runda men jag har aldrig ridit en så rolig runda!! Även fast hon blev lite mot ibland så kändes det som att hon tyckte det var väldigt kul. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Clara

Hoppas verkligen dom hittar felet och hon blir frisk! :D

2013-06-30 @ 12:35:54
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan