Resultat Färgelanda 30/6-13

Postat den: 2013-06-30 @ 18:00:00 | Allmänt | Kommentarer (4)

LC:1: Kände direkt på framridningen att hon fortfarande var lite sådär halvkonstig precis som igår, men efter en stund uppvärmning så blev det bättre! Hon gick fram lite mer till bettet och lyssnade för skänkeln. Galoppen gick hon fram i när jag red som jag skulle och det mesta var bra. 
Inne på banan kändes det som att hon dog, men vi körde på endå. Var lite småmissar här och var och inte jättebra överlag, men ändå nöjd för hon var fin stundtals. Galoppen gick lite långsamt om man jämför med framridningen, men men. Brukar alltid gå lite långsammare väl inne på banan och jag spänner mig så lätt. 
 
Fick 65,7% och en andra placering. 
 
LB:1: Den här "rundan" gick inte alls lika bra. Fick inte alls fram henne i galoppen och blev därför ett avbrott. Tror allt vi behöver ta en träning för Rebecca snart, galoppen var så mycket bättre när jag red för henne i våras för det var den vi framförallt fokuserade på. Men det är så svårt att rida henne när hon blir seg för hon tar inte skänkeln och det känns som att jag rider som en idiot men när jag kollar på filmen så syns det ingenting alls, haha. Kändes i varje fall inte så bra men skit samma, då vet vi vad vi ska träna ännu mer på. Fast lite svårt är det för så seg är hon varken hemma eller på framridningen. 
Traven var helt okej och skritten var lite sisådär. Får se det som en träning och inte tänka på att det är tävling, bättre kan vi ;)
Fick 59,6%. Kändes bra att få såpass lågt än om jag hade fått högt, när det inte kändes bra. Höll med domaren om det hon skrev också så det var bra .
 
 

Kommentarer

Postat av: Clara

Duktiga tjejer ändå! :)

2013-06-30 @ 18:43:21
Postat av: Elin

Grattis till andraplatsen! Synd att andra rundan inte gick lika bra...

2013-06-30 @ 19:27:42
URL: http://hopelessdreaming.blogg.se
Postat av: Malin Ottenbäck

Grattis!

2013-06-30 @ 22:24:42
URL: http://malinottenback.blogg.se
Postat av: Madde

Grattis till andra plac. Jag hade inte någon bra dag igår när jag tävlade. Red bara LB:1 men skulle ridit LA:1 med.... Jätte tittig häst och skit väder...

2013-07-01 @ 10:10:38
URL: http://ponnynissarna.bloggplatsen.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan