Hästarna igår

Postat den: 2013-06-29 @ 06:15:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Vi började med Prinsen igår. Var så längesedan jag red honom nu.. Men först så friserade vi honom i nästan 2 timmar, ryckte manen, klippte öron, hovskägg, kronränder m.m. Eller ja, Sara gjorde ;)
Sen red vi, Sara började och sen satt jag upp en stund efter det. Han var rätt stel och seg, inte riktigt igång. Men jag får kondisträna lite så kommer det nog bli bättre. Det behövs lite muskler och kondition helt enkelt. Tycker ändå att han var duktig och försökte, det var ju inte så att han tjurade ihop  eller så utan mer att han inte gick fram helt. Vissa stunder släppte han rätt bra men sen orkade han inte riktigt hela tiden. 
 
 
Soccan blev det också ett dressyrpass på, Sara började rida igen och jag red efter precis som på Prinsen. Jag har ju inte ridit dressyr sedan i måndags och bara busridit sen dess, så det var väl lite sådär halvbra med vissa saker. Hon lyssnade inte helt i övergångarna och i galoppen så sköt hon ut rumpan lite. Men vi får fixa till det tills söndag, hehe. Kändes ändå helt okej bra, men jag red inte så bra som jag ville. Blev lite tjurig på mig själv, hehe. 
Får försöka bättra mig när vi rider idag istället, imorgon är det ju tävling! Är riktigt taggad :D
 
sara och soccan
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Clara

Duktiga ponnysar! :D Fina bilder :D

Svar: tack :D
Olivia Gustavsson

2013-06-29 @ 07:46:19
Postat av: Ebba

Fina bilder! :D

2013-06-29 @ 21:39:04
URL: http://northons.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan