Uteritt på ponnyerna

Postat den: 2013-06-30 @ 21:46:52 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag har ju länge känt att Annabell har varit ojämn och halt, men jag tänkte att Sara kunde få testa att rida henne för det blir gärna att jag bara tänker på att hon är halt och så kanske hon inte alls är det egentligen. 
 
Vi red ut i skogen på Annabell och Prinsen, lite lugnt såklart eftersom hon har stått länge nu. Men jag såg inte att hon var halt och Sara kände inget direkt sådär, hon var pigg och glad hela tiden! Prinsen tuffade på lite snällt bakom, han är så mysig!
Men pappa ska ringa Husaby imorgon så att vi kan åka in och kolla henne ändå, känns skönt att veta att det inte är något ifall fallet så skulle vara. Kan ju också vara så att hon glömmer smärtan när hon tycker det är roligt, som idag när vi red ut. Men jag får hoppas på det bästa, bara hon blir bra!
 
Nu ikväll har vi grillat god fläskfilé som vi köpte igår. Blir till att hålla oss vakna länge idag, fotbollen börjar 24.00 ;)
 
Bella och Sara
 
 
 
 

Resultat Färgelanda 30/6-13

Postat den: 2013-06-30 @ 18:00:00 | Allmänt | Kommentarer (4)

LC:1: Kände direkt på framridningen att hon fortfarande var lite sådär halvkonstig precis som igår, men efter en stund uppvärmning så blev det bättre! Hon gick fram lite mer till bettet och lyssnade för skänkeln. Galoppen gick hon fram i när jag red som jag skulle och det mesta var bra. 
Inne på banan kändes det som att hon dog, men vi körde på endå. Var lite småmissar här och var och inte jättebra överlag, men ändå nöjd för hon var fin stundtals. Galoppen gick lite långsamt om man jämför med framridningen, men men. Brukar alltid gå lite långsammare väl inne på banan och jag spänner mig så lätt. 
 
Fick 65,7% och en andra placering. 
 
LB:1: Den här "rundan" gick inte alls lika bra. Fick inte alls fram henne i galoppen och blev därför ett avbrott. Tror allt vi behöver ta en träning för Rebecca snart, galoppen var så mycket bättre när jag red för henne i våras för det var den vi framförallt fokuserade på. Men det är så svårt att rida henne när hon blir seg för hon tar inte skänkeln och det känns som att jag rider som en idiot men när jag kollar på filmen så syns det ingenting alls, haha. Kändes i varje fall inte så bra men skit samma, då vet vi vad vi ska träna ännu mer på. Fast lite svårt är det för så seg är hon varken hemma eller på framridningen. 
Traven var helt okej och skritten var lite sisådär. Får se det som en träning och inte tänka på att det är tävling, bättre kan vi ;)
Fick 59,6%. Kändes bra att få såpass lågt än om jag hade fått högt, när det inte kändes bra. Höll med domaren om det hon skrev också så det var bra .
 
 

Inköp på Skara igår

Postat den: 2013-06-30 @ 15:00:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Fick med mig mycket fint hem, mer än jag tänkt :D
Det blev: 
 
*Martingal från Glen Gordon till Soccan. Letat efter en i rätt färg länge och så hittade jag en som var samma som hennes träns, norpade åt mig den direkt såklart ;)
 
*Svarta sporremmar, lite behövligt då mina nästan är hål i lädret.  
 
*Gräsbrodd
 
*Svarta tyglar, dösköna!
 
*Svart HV polo piké, jättefin :D
 
*Svarta animo ridbyxor. Detta om något var faktiskt behövligt, har just nu ett par animo som jag använder och så mina blåa jw men mina blå  är så slitna så jag vet inte vad, väldigt fula är dom.
 
Nöjd med köpen och jag ångrar inget utav dem. Till och med mamma tyckte det var ganska okej, hehe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka till startsidan