Yellow fish manet

Postat den: 2013-07-29 @ 15:00:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

I fredags när jag badade så kände jag hur det helt plötsligt bara exploderade i hela mitt knä. Det kändes som att det var något som var minst 20 cm bred och lång bara tog tag i knäet och hade tusen nålar. Dröjde inte många sekunder förrän jag började skrika och fick springa upp på stranden. Fick ta sand och lägga mig på solstolen. Pratade med några och dom visste självklart direkt var det var, det var inget ovanligt. 
 
Det som hade kommit ute i havet var en Yellow fish manet. Dom är oftast väldigt små, men den som kom på mig var tydligen större än vad dom förut hade sett, i varje fall om man tittar på hur det såg ut efteråt. Det var som tusen nålar hela tiden. Det stickte, brändes, krampade och sved. Musklerna kändes helt döda och det var hemskt. Vanligtvis brukar det försvinna efter 10-20 minuter, men efter 2 timmar så var det fortfarande likadant. Fick gå till doktorn där jag fick salva både innan och efter lunch, en spruta och så fick jag dricka smärtstillande. Det är en utav det värsta sakerna jag varit med om. Det var olidlig smärta, hemskt var det. 
 
DUMMA DUMMA BRÄNNMANET. 
 
Såhär såg det ut från början, då svullnade det upp:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen övergick det till det här när det blivit lite bättre. Bränner fortfarande rätt bra såhär 3 dagar efter, men det börjar avta och dom sa att 3-4 dagar efter att brännmanet "bränt" eller vad man ska kalla det för så märks det inte varken ytligt eller känns.
 

Kommentarer

Postat av: Clara

Stackars dej :(((

2013-07-29 @ 16:45:27
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan