Tunisien del 1

Postat den: 2013-07-31 @ 15:00:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det klickades över 1500 bilder när vi var i Tunisien, men kan ju inte visa alla såklart! Men några måste jag visa. Vi gjorde så mycket under dagarna som vi var där, men samtidigt hann vi sola, bada och ha det riktigt lugnt också. 
I Tunisien var allt verkligen hur billigt som helst! Ett par skor för typ 40 kr, sjukt. En coca cola kostade 4 kr.. Fast på hotellet var det ju gratis eftersom det var all inclusive. 
Det skumma var att klockan 8 på kvällen så var det bäcksvart, som om klockan var 12 istället. Men rätt skönt det också.. Men man somnade ju nästan när det blev mörkt, haha. 
 
Stället som vi red åsna på var en djurpark. Frigua djurpark. Hade hört mycket bra om den och Apollo hade ordnat en resa dit. Det var väldigt varmt den dagen så 3 timmar som vi var där räckte gott och väl. Red även kamel! Det var lite läskigt alltså, haha. Man var så sjukt högt upp. 
 
 
Vi fick åka "fallskärm" eller vad man kallar det, efter båt på hotellets strand. Pappa och Agnes gjorde det först men sen vågade jag på mig det också tillsammans med Agnes. När vi skulle landa blev det dock lite halvpanik för vi var nära på att krascha in i ett stängsel så dom blåste massor i visselpipan. Så kan det gå!
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan