Tisdag morgon

Postat den: 2013-07-30 @ 07:06:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Fullspäckat schema idag som vanligt. Annabell ska promeneras en halvtimme, Soccan ska jag rida i paddocken och hoppa lite småhinder med, Prinsen ska ridas ut om jag hinner med, jag ska jobba 5 timmar och så ska jag och pappa försöka hinna med att måla bommarna. Tur att jag sov ut ordentligt inatt ;) Brist på något att göra har jag tack och lov inte. Tycker det är bättre att ha lite väl mycket att göra än att sitta hemma en hel dag och ha urtråkigt och få panik på att man inte har någonting alls att göra. Hoppas på fint väder imorgon bara! Inget utav det jag ska göra är väl särskilt roligt att göra ifall det blir spöregn eller så. 
 
Just det, red ju dressyr på Soccan igår också. Det gick hur bra som helst! Hon var pigg och framåt utan att bli stark. Tog skänkeln jättebra både när jag skulle flytta henne eller få henne framåt, tror ni förstår vad jag menar. Fortsatte med att hon skulle slappna av och gå fram till bettet vilket funkade super! I slutet galopperade jag på så långa tyglar som det gick att ha och hon frustade massor ^^ Nu blev det en avslappnad galopp men hon kändes ändå framåt och gick inte på bogarna, skulle samtidigt kunna samla upp henne när jag ville och korta ihop lite mer. Massa klappar och beröm fick hon efteråt, var nog nyttigt med en veckas vila för både mig och henne. Nya tag nu!
 
Just det, beställde objektivet igår också så jag hoppas att det kommer snarast! Blev inte alls det som jag pratade om för bara någon dag sedan, ändrade mig precis innan jag skulle beställa det. Får hoppas att det här blir lika bra som det andra hade blivit. Snäppet billigare och mindre zoom, men det verkar rätt bra för att vara såpass billigt. Får se när jag har fotat med det ^^ Har faktiskt inte fotograferat med den nya kameran alls än, det har liksom inte blivit av när jag imte har haft något minneskort eller objektiv, så nu är det väl snart dags. TIlls tävlingen på lördag borde jag fått allt jag behöver till den i varje fall! Annars står jag utan både foto och film, det vore lite olyckligt tycker jag nu när jag har sålt min gamla kamera..
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan