Presentation Prinsen

Postat den: 2013-07-10 @ 18:00:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu när Prinsen är hemma o allt igen så tänkte jag att det kanske var dags att skriva ihop en ny presentation om honom!

Prinsen är en c-ponny valack född 1993, russ/new forest. Prinsen brukar vi även kalla för lurvas eller prinskorv ;) Prinsen köpte vi från Avesta ridklubb i mars 2010 men under tiden vi har haft honom har han varit utlånad en hel del, och sen har han kommit tillbaka av olika anledningar. 
 
Prinsen är en väldigt snäll och lugn ponny. Han stressar aldrig upp sig i onödan, är lite sådär halvsömnig när man rider och allt i hans värld går lite i slow motion skulle man kunna säga. Man får jobba med benen när man rider... Kan vara lite baggig ibland från marken och är inte den där ponnyn som man står o gosar med i flera timmar, utan han tycker det räcker att bli lite borstad o kliad. Pussar är inget för honom, haha!
Tyvärr är han både fångkänslig, har eksem och har svårt med pollen på våren, väldigt jobbigt för honom såklart.
Men väldigt mysig i all ridning och älskar långa uteritter, sällskap eller inte! 
 
Prinsen har jag inte direkt använt som tävlingsponny såklart, men vi har hoppat pay and jumper på 70 cm felfritt och startar klubbdressyr med placering. Men han är mest min söta skogsmulleponny.
Har även tricktränat honom lite. Han kan buga, yoga, puss, kram och skrapa ^^
 
 
Just nu letar Prinsen efter ett livslångt kärleksfullt hem där han får stanna och bli omtyckt för den han är med mysiga uteritter som pensioner med enstaka pass på banan, så är någon intresserad så mejla olivia.gustavsson@gmail.com eller smsa/ring 0768311313
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan