Hästarna idag

Postat den: 2013-07-31 @ 21:00:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Startade upp dagen direkt när jag vaknade med att jobba 3 timmar, och sen en mysig uteritt på Prinsen. Han var riktigt pigg och glad idag faktiskt! Men han har ju vilat mer än en vecka också, då är det skönt med motion. Mjuk och fin blev han också efter en stund, släppte fint i båda sidorna och det var inget krångel. Efteråt tränade vi lite trix och det var han med på och tyckte var roligt, så idag var gammelmannen vaken för en gång skull!
 
 
 
Annabell blev en väldigt kort promenad, var lite stressad för att hinna in tills vi skulle äta lunch. Hon hade massor av energi och nafsade mig i ryggen hela tiden, haha. Brevid ville hon inte gå..
 
Soccan är jag jättenöjd med idag. Skrittade fram för hand ute en stund och när jag kom in i paddocken hoppade jag upp. Red fram länge och var noggran med alla små detaljer. Hon blev mjuk och fin! Jobbade mycket med galoppen, länga och korta. Sen hoppade jag två små hinder på kanske 50 cm, bara för skoj skull. Hon hoppade över så snällt så, var ju inte särskilt högt dock. Efteråt tränade jag massor av galoppombyten, svängar, övergångar och halter. Allting satt super och jag kan inte klaga på någonting ^^
 
Mindre snyggt med för litet RÖTT schabrak tillsammans med grönt pannband. Hej jag heter Olivia och orkar inte byta pannband.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: claraa

Olivia latmask :)))
Hon är fin i rött soccis! :D

2013-07-31 @ 22:56:56
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan