Dagen har gått i ett

Postat den: 2013-07-30 @ 20:57:53 | Allmänt | Kommentarer (1)

Knappt hunnit hämta andan mellan allt jag gjort idag känns det som.. Vaknade lite för sent för att hinna med allt, men det fixade sig!
 
Började med att jobba 3 timmar, lunchade, fikade, jobbade 2 timmar till, red Soccan, fikade lite igen, mockade boxarna, målade bommarna, promenerade med Bella och nu slutligen sitter jag och käkar chips och läser bloggar. Hade jag vaknat 6 hade dagen varit rätt lugn, men vaknar man 11 så är det desto värre, jag får skylla mig själv. 
 
Soccan var lite konstig i skogen idag också. Hon är så osäker hela tiden, vill inte gå fram och går och spänner sig. Det har varit så mycket det senaste nu, rätt länge. Jag tror faktiskt det kan vara lite samma i hoppningen, hon litar inte riktigt på mig. Vet inte vad det är som gjort att hon har tappat förtroendet för mig, men jag får försöka att bygga upp det igen för det känns som att det är där skon klämmer lite. Det är svår balansgång när hon ställer sig och fryser fast också eller är allmänt spänd för jag måste ju få henne in i skogen så att hon inte vinner, jag kan ju inte vara vända hemåt. Men samtidigt vill jag inte tvinga in henne för då blir hon bara stressad och allt blir så fel. Så fort jag hoppar av så följer hon dock oftast snällt med efter lite övertalning. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Andrietta Svärdh

Åh, vad vacker bild på henne!

2013-07-31 @ 08:48:48
URL: http://andriettajosefin.horseworld.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan