Hästarna idag

Postat den: 2013-07-31 @ 21:00:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Startade upp dagen direkt när jag vaknade med att jobba 3 timmar, och sen en mysig uteritt på Prinsen. Han var riktigt pigg och glad idag faktiskt! Men han har ju vilat mer än en vecka också, då är det skönt med motion. Mjuk och fin blev han också efter en stund, släppte fint i båda sidorna och det var inget krångel. Efteråt tränade vi lite trix och det var han med på och tyckte var roligt, så idag var gammelmannen vaken för en gång skull!
 
 
 
Annabell blev en väldigt kort promenad, var lite stressad för att hinna in tills vi skulle äta lunch. Hon hade massor av energi och nafsade mig i ryggen hela tiden, haha. Brevid ville hon inte gå..
 
Soccan är jag jättenöjd med idag. Skrittade fram för hand ute en stund och när jag kom in i paddocken hoppade jag upp. Red fram länge och var noggran med alla små detaljer. Hon blev mjuk och fin! Jobbade mycket med galoppen, länga och korta. Sen hoppade jag två små hinder på kanske 50 cm, bara för skoj skull. Hon hoppade över så snällt så, var ju inte särskilt högt dock. Efteråt tränade jag massor av galoppombyten, svängar, övergångar och halter. Allting satt super och jag kan inte klaga på någonting ^^
 
Mindre snyggt med för litet RÖTT schabrak tillsammans med grönt pannband. Hej jag heter Olivia och orkar inte byta pannband.
 
 
 

Bommar

Postat den: 2013-07-31 @ 18:30:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Håller på och målar bommarna med pappa. Igår grundmålade vi, idag blev bommarna vita ^^ Nu ska dem torka några dagar och sen ska det på färg. Men imorgon ska vi köpa färgen, och då måste jag betämma mig för hur bommarna ska se ut. Jag har 9 bommar nu, så kan än så länge bara ha 2 varianter (4 till varje hinder) men fler bommar ska vi troligtvis införskaffa. 

Frågan är bara vad för mönster man kan ha och vilka färger? Jag är så dålig på det där, design är verkligen inte min grej. Snyggt ska det vara, gärna med någon rolig färg. Kanske finns någon sida eller något där man kan se olika bommar?
 
Hittade den här bilden på google, rätt enkla, men snygga.
 
 

Måla måla

Postat den: 2013-07-31 @ 15:54:07 | | Kommentarer (1)


Tillbaka till startsidan