Amanda-Soccan idag

Postat den: 2013-01-31 @ 20:24:28 | | Kommentarer (0)

TJEEEENA alla olivias läsare, detta är amanda aka medryttarN. Jag hjälper Olivia och rida hennes små ponnyer dådå, idag red jag Soccan, i skritten kändes hon framåt och glad, mjuk och fin i handen. I traven ville hon bara titta överallt, inget jag gjorde var längre intressant haha, galopperade lite i skogen och jag måste bara säga att det finns ingen mer underbar ponny att galoppera på än henne, så underbar!!! fina fina soccan :)

Sammanfattningsvis så var det en helt underbar skogstur, dock kom jag vilse haha, men soccan och jag hittade tillslut hem!


Choklad och frukt

Postat den: 2013-01-31 @ 18:50:58 | | Kommentarer (4)


Anmäld x 2

Postat den: 2013-01-31 @ 17:06:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Kikar runt på lite alla möjliga tävlingar nu, så taggad inför tävlingssäsongen! Kommer dock inte bli mycket tävlande i vår eftersom pappa jobbar såpass mycket, så det är mer sommaren/hösten vi kan åka iväg. Men lite kommer det bli ändå!
 
Än så länge har jag inget planerat med Annabell, men det kommer nog tillfälle till det med. Men det är Soccan som är nummer 1 liksom. 
-Anmälde mig först till Lidköpings (hemmaklubben) pay and jump den 17 februari. Anmäld till 90 & 1 m igen men precis som jag tänkte senaste gången så hoppar jag 90 cm två gånger om det inte funkar första rundan. 
-Andra tävlingen är veckan därpå, 23 februari. Då ska jag och ponnyn iväg till Tidaholm på årets första dressyrtävling. Vi kommer rida LB:1 & LA:1. Blir LA debuten men vi tar det inte superseriöst. Vi förlorar ju ingenting på det, är annat att gå upp i klasserna i hoppning tycker jag. 
 
 
 

Tillbaka till startsidan