Underbart underbart

Postat den: 2013-02-27 @ 20:40:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Är helt slutkörd idag, seriöst. Haft världens huvudvärk under hela dagen och jag dör av den, hoppas den är borta imorgon för då SKA jag till skolan. 
 
I varje fall, för att komma ut lite så red jag ett pass på Soccan lite senare på dagen. Dressyr var planerat men när jag börjat insåg jag att ingen utav oss hade lust med det så vi gick ner till en åker och rejsade istället. Blev lite kondisträning, intervaller. Galopperade fram och tillbaka några gånger, skritt en stund och sen samma. Hon var sjukt pigg hela tiden, haha söten. Avslutade med att galoppera i lång form, sen trav och till sist skritta ut en lång stund i skogen. 
 
 
Alma red Bella och Nico fick sig lite motion av mig. Red i skogen och det gick bra, i slutet gick jag in på banan och det gick inte lika bra, haha! Han körde på springa med huvudet i luften hela passet idag ungefär, ville inte alls. Men släppte lite i slutet iaf. Vet inte varför men kändes som att det mest satt i huvudet och det kändes inte som någon idé att bråka med honom. Skönt att han släppte sen iaf. 
 
Nu ska jag duscha och sen göra en varm oboy och slappa lite, sjukt trött i hela kroppen. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Malva Lugnee

Underbart, underbart

2013-02-27 @ 23:00:50
URL: http://Chewal.blogg.se
Postat av: Clara

Ganska okej dag ändå :)

2013-02-28 @ 06:55:44
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan