You're the one for me♥

Postat den: 2013-02-28 @ 21:00:00 | Secret Star-Soccan | Kommentarer (3)


Schockemöhle schabrak säljes

Postat den: 2013-02-28 @ 19:00:00 | Tillsalu | Kommentarer (5)

. Vid intresse mejla olivia.gustavsson@gmail.com eller skicka en kommentar men glöm inte att skriva med din mejladress då så jag kan kontakta dig. Köparen står för frakt men kan också hämtas i Lidköpng. 
 
Schockemöhle Champion schabrak. Vitt med brun kant, dressyrmodell. Mycket fint skick och bara använt en gång under en tävling. Ligger bra under sadeln. Storlek full. 
Nypris i butik 475 kr. 
 
Mitt pris: 250 kr. 
SÅLT
 
 
 

Ingen dressyr inte..

Postat den: 2013-02-28 @ 17:08:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Nej, som rubriken säger blev det ingen dressyrträning. Skulle nog inte orkat det egentligen ändå, så sjukt trött. Så det blir danskväll med skolan istället. Får helt ledigt imorgon så det är verkligen skönt, då kan jag allt offra lite ridning idag för då hinner jag med desto bättre imorgon.
 
Amanda har ridit ut barbacka på Soccan idag iaf, har inte pratat med henne än men det har nog gått bra. Nu ska jag sätta på mig lite andra kläder och sen hämtar Matilda och hennes mamma upp mig i örslösa. Inte så jättetaggad men det blir nog roligt när man väl kommer dit. 
traditionell spegel bild, haha!
 

Anmäld x 2

Postat den: 2013-02-28 @ 15:00:00 | Tävling | Kommentarer (2)

Nu har jag anmält mig till 2 kommande dressyrtävlingar. 
 
Först är det den 10 mars, då är det klubbdressyr på hemmaklubben LRK. Kommer då faktiskt bara rida LC:1 och LB:2. Känns lite töntigt att rida LC såklart, men jag vill bara känna att jag behärskar en klass bra en gång. Hade kunnat rida LB och LA men det är LA:3 och vi är inte såå bra på galopp-halt och förvänd galopp på bågar än. Så det får nog vänta lite! Rida LB x 2 känns också lite tråkigt eftersom en blir utom tävlan då. 
 
Sen är det den 14 april, lokal och regional tävling i Vartofta. Detta blir första omgången med laget. Vet ännu inte om jag kommer rida i laget den gången eftersom vi är 5, men vi skulle dra lott om det. Rebecca kommer rida LA i lagklassen, ingen annan utav oss kände direkt för det. Så jag kommer rida förklassen LB:1 och lagklassen LB:1 men som sagt vet jag inte hur det blir med laget än. 
 
 
 

Leta tills jag hittar

Postat den: 2013-02-28 @ 13:15:00 | Utrustning | Kommentarer (2)

Är i jakt efter ett vitt dressyrschabrak med svart, silver eller ev mörkblå kant i storlek full. Har letat ihjäl mig överallt snart nu, men hittar inget. Vill bara för en gång skull ha ett enkelt men snyggt som får kosta max 300 kr. Begagnat eller nytt spelar ingen roll bara det är i bra skick. 
 
Är så trött på att jag har ETT dressyr schabrak att tävla med och jag gillar inte ens rutorna på det. Okej, jag har ett annat men det ska jag sälja nu eftersom jag inte vill ha brun kant. Så hjälp mig nu om ni vet något!! Helvitt kan också funka men helst någon kant. 
 
protectors schabrak kostar 325 och är okej snygga. Funderar faktiskt lite på dem. Schabraken brukar ligga bra och är snygga så varför inte? Men tvekar ändå lite och ska jag köpa ett så ska jag bli NÖJD och inte halvnöjd. 
 
 
 

Håll utkik!

Postat den: 2013-02-28 @ 11:15:00 | Allmänt | Kommentarer (4)

Under den här och nästa vecka så kommer jag lägga ut en massa grejer jag ska sälja. Schabrak, stigbyglar, träns, tröjor och annat. Var ute i stallet igår och riktigt kollade igenom vad jag behövde. Gör lite ont i mig att göra mig av med vissa saker, men det är bara att göra det, för jag kan inte ha hur mycket som helst som jag ändå inte använder. 
 
Så håll utkik nu ;)

Tjao

Postat den: 2013-02-28 @ 07:17:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Cool och annorlunda rubrik var det ja. 
 
Ska snart åka iväg till skolan nu, och hämta upp Emelie på vägen. Var inte ett dugg jobbigt att komma upp imorse. Fattar inte vart jag får all energi från? Blir nästan rädd för mig själv när det var typ tråkigt att vara hemma igår. 
Kommer hem runt 14 och då får jag se vad det blir för ridning eller inte ridning, haha. Får se hur det blir ikväll också ifall det blir hemmakväll, danskväll på skolan som är obligatorisk eller dressyrträning med Soccan. Dressyrträningen är ju mest lockande såklart, men kanske minst viktigt. 
 
 

Underbart underbart

Postat den: 2013-02-27 @ 20:40:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Är helt slutkörd idag, seriöst. Haft världens huvudvärk under hela dagen och jag dör av den, hoppas den är borta imorgon för då SKA jag till skolan. 
 
I varje fall, för att komma ut lite så red jag ett pass på Soccan lite senare på dagen. Dressyr var planerat men när jag börjat insåg jag att ingen utav oss hade lust med det så vi gick ner till en åker och rejsade istället. Blev lite kondisträning, intervaller. Galopperade fram och tillbaka några gånger, skritt en stund och sen samma. Hon var sjukt pigg hela tiden, haha söten. Avslutade med att galoppera i lång form, sen trav och till sist skritta ut en lång stund i skogen. 
 
 
Alma red Bella och Nico fick sig lite motion av mig. Red i skogen och det gick bra, i slutet gick jag in på banan och det gick inte lika bra, haha! Han körde på springa med huvudet i luften hela passet idag ungefär, ville inte alls. Men släppte lite i slutet iaf. Vet inte varför men kändes som att det mest satt i huvudet och det kändes inte som någon idé att bråka med honom. Skönt att han släppte sen iaf. 
 
Nu ska jag duscha och sen göra en varm oboy och slappa lite, sjukt trött i hela kroppen. 
 
 

Outfit idag

Postat den: 2013-02-27 @ 18:55:00 | Outfit | Kommentarer (3)

Schabrak - Blått från Charlies
Benskydd - Svarta Catago
Boots - Vita gummi
Sadel - Svart crown
Stigbyglar - svart/silver sprenger 
Bett - ploppbett
Täcke - ?
Pannband - Strass
 
Och så hade jag blåa ridbyxor, ljusblå tröja & svart hjälm ;)


New in

Postat den: 2013-02-27 @ 17:12:00 | Allmänt | Kommentarer (4)

Äntligen köpt ett ländtäcke. Letat länge länge efter ett bra. Hittade ett billigt på hästnet för 60 kr + frakt. Trodde att det var ett svart i fleece för det stod det, men när jag fick hem det var det ett blått. Men det spelar inte så stor roll egentligen, jag var nog lite förvirrad när jag köpte det. Fast hade velat haft det helt i fleece ;)
 
Passade rätt bra iaf till Soccanponnyn!
 

Musik när man rider

Postat den: 2013-02-27 @ 15:30:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Jag rider nästan alltid med musik här hemma. När jag rider på banan har jag mobilen och headset men när jag rider ut brukar jag ha musiken högt i fickan. 
 
Paddocken är man liksom ganska "säker" i och kan ha lite högre volym, behöver inte direkt hålla koll på något. Jag rider så mycket bättre till musik och får en bättre känsla. Vet inte vad det kommer sig? När man är två i paddocken kanske man dock ska hålla lite mer koll, men det är ytterst sällan vi är det. 
 
När jag rider ut så är det trots att jag bor på landet, ganska mycket trafik såsom lastbilar, traktorer, bilar, fyrhjulingar och annat. Jag tycker det är viktigt att kunna höra omgivningen bra då och även i skogen om det skulle knaka till eller något, haha. Så då har jag på musik högt i fickan fast på lite lägre ljudvolym. 
 
har ni musik när ni rider?
 

Ponnylindor

Postat den: 2013-02-27 @ 13:25:00 | Utrustning | Kommentarer (3)

Jag är rätt trött på alla långa fleecelindor som är hur långa som helst. Har klippt av en bit på nästan alla par jag har och det är lite tråkigt. Alternativet är kombilindor men tycker fleecelindor är både bättre och snyggare. 
 
Tycker det borde komma kortare ponnylindor som passar!
 

Film: LA debut

Postat den: 2013-02-27 @ 11:15:00 | Filmer | Kommentarer (4)

Några dagar försent som vanligt, jag veeet att jag är seg. 
 
Ta filmen med en nypa salt. Det är verkligen allt förutom perfekt och både jag och Soccan var trötta. I andra förvända galoppen blev det ju inte alls så bra, vet inte vad jag höll på med? Och i skänkelvikningar måste jag räta upp henne mer innan jag börjar flytta henne. Galoppen var jag nöjd med i första klassen, men här fick jag verkligen inte. Men nu ska jag sluta klaga, allt var ju inte hemskt. 
 
som vanligt ingen bra musik som passar XD hur många gånger ska jag behöva säga det? 
 
 

Hemmadag

Postat den: 2013-02-27 @ 07:30:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Är hemma från skolan idag. Missar nog ändå inte något viktigt för vi hade typ bara dans i skolan.
 
Om jag orkar ska jag rida senare, men vi får se. Annars ska jag bara ta det lugnt hela dagen och må bra, plugga lite mer NO. Och idag SKA filmen komma, haha! Jag är verkligen efter på den fronten. Och protokollen var det ju också ;)

Hoppträning idag

Postat den: 2013-02-26 @ 21:36:13 | Tidigare hästar | Kommentarer (2)

Åkte iväg så fort Alma ridit Soccan och jag fått lite annat gjort. Blev ingen ridning på Nico för det fanns inte tid, kände att jag inte riktigt kunde svälta och sedan stressrida bara för att. Så det fick bli lite mysig borstning istället!
 
Hoppträningen då. Körde utan sporrar idag också, för hon blir bara arg på dem. Det gick bra tycker jag. Problemet är inte riktigt att hon inte går fram nu, för det gör hon. Utan det är mer att vi måste få koll på avstånd och jag måste hålla ihop henne. Vi har tappat med galoppombytena också, så det måste vi träna upp igen. Men tycker vi fick okej språng för det mesta, men när hon väl hoppade lite tidigt så hängde jag inte med, typiskt. 
 

Tillbaka till startsidan