Årsresume 2013 del 1

Postat den: 2013-12-31 @ 15:00:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Januari: Både Annabell och Soccan gick väldigt bra i dressyren, det kändes som att det mesta rullade på. Jag var dock sjuk en hel del så därav fick min medryttare Amanda rida mycket. 
Hopptränade varje vecka för Lisa och varierade mellan Annabell och Soccan men började sedan träna för Johan Lundh med Soccan. 
I slutet på januari gjorde jag årets första start med Soccan som var en pay and jump i Skara där vi var nollor i 90 och jag utgick i 1 m då hon var väldigt osäker eftersom vi kraschat på framridningen. 
 
 
Februari: Fortsatte träna för Johan i hoppning med Soccan, hopptränade med Annabell för Lisa och dressyrtränade för Rebecca. Kändes som en perfekt kombination! Det mesta rullade på som det skulle och jag och Soccan var ute på två tävlingar. Först en pay and jump där vi hoppade 90 och 1m. 8 fel i 90 och 4 fel i 1 m och jag var riktigt nöjd efter sista klassen. I slutet på månaden var vi i Tidaholm och gjord årets första dressyrstart där vi vann på 69,665% i LB:n och fick 62,8% i våran LA debut. 
 
Dessutom fick jag hem Nico, då stod jag med 3 hästar. Jag red honom i princip lika mycket som mina hästar och det var riktigt roligt att lära känna en ny häst. 
Snö hade vi fullt av i februari också!
 
 
Mars: Hade några jätte bra och några jätte dåliga träningar med Soccan, hon började även tappa mycket hull och muskler. Men tävlingarna började den här månaden dra gång på allvar. 
Var på en klubbdressyr med Soccan där vi vann LC:n och det var kaos i LB:n. Någon vecka senare var jag på clear round med Annabell där vi hoppade 70&80 cm felfritt. 
Veckan därefter var jag på en lokaltävling med båda ponnyerna. I LD+5 var jag och Soccan precis utanför placering och i LC:n ramlade jag av då hon stannade på ett hinder, hon var konstig hela rundan. 
Annabell gjorde den dagen sin lokaldebut och skötte sig exemplariskt!
 
Nico åkte hem sista dagen av mars, det var sorgligt.. Han var så mysig den där lilla hästen ♥
 
 
 

Kommentarer

Postat av: my

Så fina hästar :D

2013-12-31 @ 15:17:04
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: Sara Fryk

Massor av vackra hästar!!!

2014-01-01 @ 19:49:04
URL: http://sarafryk.horseworld.se/
Postat av: Ida

Åh herregud! Nicopico! Den hästen var min hästs granne + pojkvän i ca 6 månader här uppe i Stockholm. Ganska sjukt att jag hittar honom här utav en ren slump! Fantastisk häst, red honom även några gånger. Och nu är det jag som äger hans gamla sadel ;) Jätte kul att se bilder på honom från förr :)

Svar: Åh vad roligt!! :)
Olivia Gustavsson

2014-01-02 @ 21:37:16
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan