Hejdå 2013

Postat den: 2013-12-31 @ 23:59:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag är så taggad inför ett nytt år, det går inte att beskriva! 2013 har varit ett utav de sämsta åren någonsin på många sätt, men även ett utav det bästa. Jag skulle dock aldrig någonsin vilja ha tillbaka det här året. Så mycket motgångar, besvikelser och annat. 
 
Både jag och mamma har sagt, att 2014 känns som att det kommer bli ett bra år. Det känns som att det kommer bli ett speciellt år fyllt med glädje, det hoppas jag verkligen. Jag tänker starta 2014 med en bra inställning och en tro på att det blir bra. Mitt nya motto inför det nya året är "Det omöjliga kan bli möjligt om du bara tror på det."
Det har hänt många gånger, och kommer hända igen. Promise. 
Att jag får starta det nya året med mina tre bästavänner och andra glada personer gör det inte sämre. 
 
Välkommen 2014. 
 

Långärmad tävlingströja

Postat den: 2013-12-31 @ 18:00:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

När tävlingarna drar igång redan i februari och inte tar slut förrän i december, då är det oftast väldigt kallt ha en kavaj och en tunn tävlingstop under. Man spänner sig, och ridningen blir för den sakens skull sämre. Ofta blir man varm när man rider, men det blir ändå såpass kallt när man går mellan t.ex. framridning och tävlingsbana att man skulle behöva ha något mer på sig. 
 
Jag funderar på att skaffa en långärmad tävlingströja. Det blir såklart inte jätte stor skillnad, men lite varmare. 
Hittade en tröja från Kingsland för 549 kr, och även fast den är i funktionsmaterial såg den ut att vara lite tjockare än min tävlingstop från Anna Scarpati. 
 
 
 
 

Årsresume 2013 del 1

Postat den: 2013-12-31 @ 15:00:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Januari: Både Annabell och Soccan gick väldigt bra i dressyren, det kändes som att det mesta rullade på. Jag var dock sjuk en hel del så därav fick min medryttare Amanda rida mycket. 
Hopptränade varje vecka för Lisa och varierade mellan Annabell och Soccan men började sedan träna för Johan Lundh med Soccan. 
I slutet på januari gjorde jag årets första start med Soccan som var en pay and jump i Skara där vi var nollor i 90 och jag utgick i 1 m då hon var väldigt osäker eftersom vi kraschat på framridningen. 
 
 
Februari: Fortsatte träna för Johan i hoppning med Soccan, hopptränade med Annabell för Lisa och dressyrtränade för Rebecca. Kändes som en perfekt kombination! Det mesta rullade på som det skulle och jag och Soccan var ute på två tävlingar. Först en pay and jump där vi hoppade 90 och 1m. 8 fel i 90 och 4 fel i 1 m och jag var riktigt nöjd efter sista klassen. I slutet på månaden var vi i Tidaholm och gjord årets första dressyrstart där vi vann på 69,665% i LB:n och fick 62,8% i våran LA debut. 
 
Dessutom fick jag hem Nico, då stod jag med 3 hästar. Jag red honom i princip lika mycket som mina hästar och det var riktigt roligt att lära känna en ny häst. 
Snö hade vi fullt av i februari också!
 
 
Mars: Hade några jätte bra och några jätte dåliga träningar med Soccan, hon började även tappa mycket hull och muskler. Men tävlingarna började den här månaden dra gång på allvar. 
Var på en klubbdressyr med Soccan där vi vann LC:n och det var kaos i LB:n. Någon vecka senare var jag på clear round med Annabell där vi hoppade 70&80 cm felfritt. 
Veckan därefter var jag på en lokaltävling med båda ponnyerna. I LD+5 var jag och Soccan precis utanför placering och i LC:n ramlade jag av då hon stannade på ett hinder, hon var konstig hela rundan. 
Annabell gjorde den dagen sin lokaldebut och skötte sig exemplariskt!
 
Nico åkte hem sista dagen av mars, det var sorgligt.. Han var så mysig den där lilla hästen ♥
 
 
 

Tillbaka till startsidan