Resultat Skövde 31 augusti 2013

Postat den: 2013-08-31 @ 20:10:32 | Allmänt | Kommentarer (5)

Det gick helt okej idag faktiskt! Bättring sen förra gången helt klart.
 
LC:2: Hon var riktigt fin på framridningen! länge sedan hon gick fram så bra och var så mjuk, så jag är riktigt nöjd över det och bara det var ett stort pluspoäng över dagen såklart. 
Inne på banan tappade jag lite koncentration, men det gick helt ok. Jag ville verkligen inte bli hård i handen och då blev det att jag nästan inte höll i henne något alls och då kom hon aldrig riktigt ihop sig helt enkelt, så jag hade kunnat fixa till det bättre faktiskt! Ett avbrott i galoppen blev det också men det skyller jag på mig för jag slutade driva då. Kan ju säga att jag tycker att LC:2 var ett väldigt roligt program att rida i varje fall, hoppas det finns på fler tävlingar i höst. 
 
Men jag tycker vi gjorde så gott vi kunde den här rundan. Som Anna sa så kommer det ta tid efter allt hennes kropp har fått vara utsatt för nu, och musklerna är inte särskilt bra än. Så vi tävlar för att träna och komma igång igen. 
63,57% fick vi. Domare var Jan Holm.
 
 
LB:1: Här på framridningen så var det riktigt kaos. Hon var spänd och ville inte riktigt släppa, gick inte fram alls. Bad pappa att hämta MAtilda som var på plats så att hon kunde hjälpa mig lite. Slappnar alltid av när hon är med, så det blev lite bättre ganska snabbt. Tack Mattan!! Sen inne på banan tycker jag nästan det gick lite bättre än inne på framridningen faktiskt, ovanligt?? Nej men framridningen var ju itne så bra heller, haha.. Men jag fokuserade mycket framåt hela tiden. I galoppen så bara släppte jag ALLT och lät henne galoppera på. Hon hade ju ingen koll på sina ben och jag sket i formen, men för en gång skull ville jag känna att det gick att få fram henne, och då fick det se ut hur det ville. Kändes som att hon var positiv och glad och det var riktigt skönt. Nöjd var hon efteråt också och verkade tycka det var roligt. Det är så det ska kännas! Domaren skrev att jag skulle rida lugnare, haha jag förstår henne. I ena ökningen trodde Soccan att det var hoppning så hon bytte galopp och sen blev avbrottet helfail så jag fick en 4a... Så kan det gå när man tränar på att tävla ;) Dör vad fult det var.. Nej men jag är nöjd med känslan, det var träning idag inte tävling. 
 
63,8 fick vi i den här klassen, domare Carina Andersson.
 
 
Sammanfattningsvis så är jag nöjd över dagen. Helt klart förbättring om man jämför med senaste tävlingen. Jag har insett att jag måste sluta jämföra med resutlaten vi fick förra hösten och i vintras, hennes kropp har gått igenom väldigt mycket mer efter det. Masken tog faktistk väldigt mycket på henne...Hon har varit trött sen dess. Men nu är den borta och vi är snart tillbaka. I vinter ska vi sopa banorna, precis som förra hösten/vintern ;)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Clara

Jag sa ju att de bara var en dipp, följde på equpie hela dagen! ❤

Svar: Hoppas på att det går framåt nu ^^
Olivia Gustavsson

2013-08-31 @ 20:15:42
Postat av: Andrietta Svärdh

Roligt, grattis! :)

2013-08-31 @ 20:53:39
URL: http://andriettajosefin.horseworld.se/
Postat av: Malin

Vad kul att det kändes bra! :)

2013-08-31 @ 21:26:48
URL: http://malinottenback.blogg.se
Postat av: Evelinn Åkerman - Satsande juniorryttare

kul att de gick bra! :)

2013-08-31 @ 23:10:11
URL: http://enewe.blogg.se/
Postat av: Elin

Vad skönt att det kändes bra! :)

2013-09-01 @ 12:28:48
URL: http://hopelessdreaming.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan