Klippning

Postat den: 2013-08-29 @ 11:13:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Hösten är på G, och då är det dags för klippning! Nu är det ganska lång tid kvar till klippning eftersom sommaren är lång, men klart man börjar fundera på det ändå. Prinsen har fått världens fluffpäls men han kommer jag inte att klippa för jag vet inte om han blir såld och blir han inte det har vi inget annat val än att ha honom ute i vinter och då är det bra om han har sin päls. Tror han klarar sig rätt bra där ute, vi har ju vindskydd och sånt. Skulle det bli världens snöstorm får vi flytta honom akut över natten någonstans.
 
Men över till klippningen. Annabell är också osäker om jag klipper men blir hon friskförklarad så gör jag självklart det! Hon får också ganska tjock päls så det blir jobbigt för henne. 
Soccan klipps som vanligt.
 
Jag har tänkt mig helklippning på båda hästarna! Att inte klippa benen är inte så snyggt, mycket fräschare att klippa av allting tycker jag och bara spara en liten del på ryggen. Så så blir klippningen för båda två.. Hoppas att inte Soccan blir grå iår som hon blev vid andra klippningen.
 
Såhär ska jag klippa, fast spara lite mer på ryggen. bild lånad från google
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Cajsa

hejsan snygging! :D
Allt bra?
Tänkte bara meddela att idag är sista dagen att få en länkning på min blogg och lätt är det. Ställ en eller flera frågor i frågestunden och länken är uppe i inlägget i morgon! om du dock ställer en fråga och den frågan redan är ställd blir det tyvärr ingen länk men det är ju lätt att undvika. ;-) Passa på! :D Kramar på dig så höres bi! :)

2013-08-29 @ 11:41:34
URL: http://cjssong.se
Postat av: FlizanLizan

sv: allt bra med dig idag? :)

2013-08-29 @ 11:46:18
URL: http://flizanlizan.blogg.se
Postat av: Olivia Gustavsson

Han kan kanske få sova i gäststugan våran lurvas .

2013-08-29 @ 14:10:34
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan