Valborg

Postat den: 2013-04-30 @ 21:25:31 | Allmänt | Kommentarer (0)

Lägger mig tidigt för imorgon är det tävling. Annabell står knoppad och fin i stallet nu och redo för imorgon. Jag har gjort iordning goda baguetter som jag ska ha med imorgon istället för pastasallad, mums! Gott med lite variation. Men nu ska jag göra mig klar och sen lägga mig i sängen för att spela candy crusch och sen blir det väl att sova. Kommer aldrig kunna somna såhär tidigt ;)
 
Soccan har fått sin näst sista behandling idag, berättar mer imorgonkväll. 
 

Outfit imorgon

Postat den: 2013-04-30 @ 18:09:32 | Allmänt | Kommentarer (1)

Nu var outfiten klappad och klar tillslut. Fast jag kanske ändrar imorgon, jag vet inte. Jag har alltid svårt med detta, men jag är kanske nöjd nu. Och så får jag ta hopplattan imorgon, jag vågar inte hoppa utan när jag har gräsbrodd. 
 
Det blir alltså detta + svart ridväst, vita animo byxor, svart dyon träns med silverknäppen och svarta benskydd. 
Lamicellet är faktiskt jättefint att ha utomhus tycker jag, jag hade det förra året på min och Soccans första tävling tillsammans. Synd att Bella inte kan ha de gröna bootsen bara, de hade varit pricken över i:et, men det funkar nästan lika bra med svarta oxå. 
 

Schabrak funderingar

Postat den: 2013-04-30 @ 15:23:19 | | Kommentarer (2)

Står och klurar lite på vad Annabell ska ha för schabrak och utrustning imorgon. Testade precis det orangea schockemöhlet men det passade inte riktigt.

Funderar på om jag ska ha det vita lamicellet med grön kant. Det är lite färg på det och matchar gräsbanan ;) är hon fin i det?


Tillbaka till startsidan