Resultat Soccan LRK 30 sep

Postat den: 2012-09-30 @ 17:04:39 | Secret Star-Soccan | Kommentarer (0)

Det var ju absolut inte meningen att jag skulle ha med Soccan idag eftersom jag tävlade henne igår, men det råkade bara bli så. Vet inte riktigt hur jag tänkte men aja ^^ Lika bra att passa på.
 
80 cm: Hon var hur pigg som helst på framridningen, galoppombytena satt perfekt och hon var jättefin. Framhoppningen var ju som jag tidigare skrev väldigt liten, så där tappade vi lite. Men hur fina språng som helst och det kändes bra. Inne på banan höll jag som vanligt in henne. Blir så arg på mig själv för att jag gör det. Jag vet inte varför? Speciellt i ridhus. Det känns som att det går snabbt fast det typ går i slow motion. Första hoppet blev lite failat ^^ men vi kom runt felfritt och det kändes bra även fast det gick segt då. Varför glömmer jag ALLTID att rida fram?
 
90 cm: Brydde mig inte om att ställa in henne mellan klasserna, dock var det 20 min paus. Hon var lite halvseg när jag red fram och kom inte riktigt igång. Men jag skrittade ut i skogen medans Alexandra gick med med Annabell och sen tog jag kort med trav och sen galopp direkt när jag kom in i ridhuset och checkade galoppombyten,gas och broms. Framhoppningen gick inte så bra, blev lite fail några gånger, jag var före henne liksom. Men inne på banan gick det lite bättre. Hade lite mer bjudning än klassen innan men är ändå lite irreterad på mig själv för att jag håller igen så. Skärpning Olivia. Men hon var duktig! Hoppade två dagar i rad men ändå lika glad, bästa ponnyn!
 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan