Resultat Annabell LRK 30 sep 2012

Postat den: 2012-09-30 @ 16:17:13 | Tävling | Kommentarer (0)

Hoppade clear round på Bellis idag! :D tog 60+70 istället för 70+80 för jag skulle hoppa Soccan i 80 sen så då blev det lite stressigt.
 
60 cm: På framridningen var hon fin men testade lite. Men hon jobbade på och gick bra. När vi skulle börja hoppa så blev det kaos. Hon blev jätteseg och jobbig. Hoppade konstiga språng och jag vet inte vad. Hon blir sån ibland när det är så lågt som det är, hon tar inte i och kämpar och skiter i det bara. Lite samma var det på banan, det gick inte speciellt fort och jag är lite missnöjd över rundan. Men vi kom felfritt runt i varje fall. Men segt gick det, och lite halvdåliga språng.
 
70 cm: Den här klassen var hon extremt pigg istället. Inte på banan kanske, men innan. På framhoppningen var hon väldigt fin och gick fram, galopperade på bra och hade bra grundgalopp. Kunde sätta ihop henne och korta galoppen och också länga och rida fram lite mer. Dock var framhoppningen lite så fick inte helt den gas jag ville ha. Inne på banan var hon fin, men hade önskat lite mer bjudning. Hon har varit pigg på träningarna nu så hon borde vara det nu också tycker jag. Men det flöt på bra, lite avståndsknas bara som i förra. Men som sagt så kämpar hon inte så mycket på dem här höjderna. Felfritt här med. Den här rundan var jag nöjd med, men nästa gång blir det 70,80 så hon kämpar lite mer och jag börjar komma till ridning.
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan