Resultat 29 sep Soccan

Postat den: 2012-09-29 @ 17:24:41 | Secret Star-Soccan | Kommentarer (0)

Jag är jättenöjd över dagen överlag, ponnyn var glad och skötte sig jättebra men jag gjorde en stor miss i andra klassen.
 
LD+5 A:0+A:0: På framhoppningen var det lite sisådär, kom inte igång från början. Men sen hjälpte våran lagledare Malin till och då gick det lite bättre. Fick ett stopp men vi körde på ändå och då gick det bättre sen. Inne på banan var det typ bassäng, hade behövt flytväst istället för ridväst ^^ 
Gick lite småsegt, speciellt mot tvåan och andra hindret för det var en pöl där. Fick driva en massa och sådär, men hon hoppade i varje fall, alltid något. Men det kändes bra. Kunde inte rida på hur mycket som helst pga underlaget heller. Därför gjorde jag inga direkta svängar i omhoppningen heller. Men det kändes bra, vi hade roligt även fast det var lite småfult underlag och gick lite segt.
 
LC A:1a: Gick ut och galopperade på grusvägarna så att hon verkligen kom igång, och det tyckte hon var lajbans kul :D Blev lite längre uppvärmning än förra men å andra sidan hann jag komma igång då. På framhoppningen skötte hon sig jättebra. Hon tog chansen att hoppa om hon kom stort istället för att stanna, vågade lite mer. Hade himla bra tryck också och det kändes väldigt bra. På banan var det fortfarande lite halt men jag red på ändå. Kändes bra hela banan runt och vi hade bra flyt. MEN jag missade andra hindet,haha. Jag red bara förbi det tills laget ropade vart jag skulle. Glömde helt av vart tvåan var. Men så kan det vara. Men ponnyn skötte sig hur bra som helst och jag är ändå jättenöjd, kändes väldigt bra!
 
FILM KOMMER
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan