Knäppa Annabell

Postat den: 2012-09-27 @ 20:07:03 | Tidigare hästar | Kommentarer (2)

Idag när jag skulle rida in på en väg så totalt vägrade hon att gå in där. La jag på skänkeln backade hon flera meter och la jag på spöet så sköt hon mig nästan ur sadeln. Tillslut hoppade jag av och skulle ta henne. Hon vägrar fortfarande gå så jag pillade lite med spöet. Då vänder hon sig om och sparkar mot mig, jag håller kvar i fram och då blir det väl tryck, så då började hon stegra sig gång på gång tills jag fick släppa henen och då for hon i all världens fart ändå hem. Några kilometers galopp på asfalt.. inte bra. Men hon skadade sig inte och alla skor satt kvar. Ringde till mamma och pappa och meddelade att hon var påväg hem.
 
Sen tog jag ut henne igen och red lite och då gick det bättre. Övertalade henne tillslut att gå in på vägen och sen var hon jättefin, men lite ofokuserad.
 
Har börjat klippa Bellis också lite. har dock inte bestämt mig om det blir hel eller halvklippning men lutar åt helklippning för hon blev så varm förra vintern när jag halvklippte. Ska klippa benen iaf.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Sara Carlsson

Sicken trotsig ponny hon är.. inte roligt när de håller på så!

2012-09-27 @ 23:56:56
URL: http://carlssonpataket.se
Postat av: Karolina Norland

Många ston brunstar vid den här tiden + att hon antagligen fäller sommarpälsen. och det gör att dom blir extra stoiga och bitchiga ^^ men det går över om några veckor när hon satt vinterpälsen och så :)

2012-09-29 @ 18:29:54
URL: http://Norland.blogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan