Fredag

Postat den: 2012-09-28 @ 09:47:42 | Allmänt | Kommentarer (0)

Åh vad skönt att veckan är slut och jag längtar till en fullspäckad helg med tävling både lördag söndag. Haft helt sjukt mycket i skolan den här veckan så jag har varit helt död och slängt mig på sängen så fort jag kunnat. Vi har haft 5 prov och 1 inlämning. Hur tänker människorna? Man får ju ingen fritid utan måste sitta och plugga hela dagarna. Nästa vecka är i varje fall lugnare, då har vi bara två prov så det är skönt. Ganska Chill idag med, dock 3 timmars rast snart. Sitter på spanska med musik i öronen, ingen lärare här, hehe ^^ passar på att läsa bloggar. 
 
När jag kommer hem ska Annabell ridas och klippas klart. Ska testa fullcheek bettet på henne idag. Rider ut och busar bara, och mycket galopp, kanske rider till stranden. Så fort jag är klar med henne ska jag fixa Soccan och hennes grejer tills imorgon. Ska tänka fram imorgon och verkligen tagga igång henne innan och värma upp kort. Kommer vi till omhoppning ska jag försöka göra lite svängar om det känts bra i grunden. Måste spara lite på henne i första klassen och rida kort så hon orkar nästa sen. Ponnyn ska knoppas ikväll med och så ska pannluggen fixas litegrann.
 
prinsen mår bra förövrigt men han ser sparkat mot mig och jagat dem andra i hagen extremt dem två senaste dagarna. Man får knappt röra honom :/ dålig period kanske?
 
filmen från resten av dressyren kommer förresten nästa vecka, mattan glömde det idag. Men bättre senslänga aldrig, har en drös med bilder också.
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan