Film Annabell

Postat den: 2012-09-30 @ 18:34:42 | Filmer | Kommentarer (3)

 

Resultat Soccan LRK 30 sep

Postat den: 2012-09-30 @ 17:04:39 | Secret Star-Soccan | Kommentarer (0)

Det var ju absolut inte meningen att jag skulle ha med Soccan idag eftersom jag tävlade henne igår, men det råkade bara bli så. Vet inte riktigt hur jag tänkte men aja ^^ Lika bra att passa på.
 
80 cm: Hon var hur pigg som helst på framridningen, galoppombytena satt perfekt och hon var jättefin. Framhoppningen var ju som jag tidigare skrev väldigt liten, så där tappade vi lite. Men hur fina språng som helst och det kändes bra. Inne på banan höll jag som vanligt in henne. Blir så arg på mig själv för att jag gör det. Jag vet inte varför? Speciellt i ridhus. Det känns som att det går snabbt fast det typ går i slow motion. Första hoppet blev lite failat ^^ men vi kom runt felfritt och det kändes bra även fast det gick segt då. Varför glömmer jag ALLTID att rida fram?
 
90 cm: Brydde mig inte om att ställa in henne mellan klasserna, dock var det 20 min paus. Hon var lite halvseg när jag red fram och kom inte riktigt igång. Men jag skrittade ut i skogen medans Alexandra gick med med Annabell och sen tog jag kort med trav och sen galopp direkt när jag kom in i ridhuset och checkade galoppombyten,gas och broms. Framhoppningen gick inte så bra, blev lite fail några gånger, jag var före henne liksom. Men inne på banan gick det lite bättre. Hade lite mer bjudning än klassen innan men är ändå lite irreterad på mig själv för att jag håller igen så. Skärpning Olivia. Men hon var duktig! Hoppade två dagar i rad men ändå lika glad, bästa ponnyn!
 
 
 

Resultat Annabell LRK 30 sep 2012

Postat den: 2012-09-30 @ 16:17:13 | Tävling | Kommentarer (0)

Hoppade clear round på Bellis idag! :D tog 60+70 istället för 70+80 för jag skulle hoppa Soccan i 80 sen så då blev det lite stressigt.
 
60 cm: På framridningen var hon fin men testade lite. Men hon jobbade på och gick bra. När vi skulle börja hoppa så blev det kaos. Hon blev jätteseg och jobbig. Hoppade konstiga språng och jag vet inte vad. Hon blir sån ibland när det är så lågt som det är, hon tar inte i och kämpar och skiter i det bara. Lite samma var det på banan, det gick inte speciellt fort och jag är lite missnöjd över rundan. Men vi kom felfritt runt i varje fall. Men segt gick det, och lite halvdåliga språng.
 
70 cm: Den här klassen var hon extremt pigg istället. Inte på banan kanske, men innan. På framhoppningen var hon väldigt fin och gick fram, galopperade på bra och hade bra grundgalopp. Kunde sätta ihop henne och korta galoppen och också länga och rida fram lite mer. Dock var framhoppningen lite så fick inte helt den gas jag ville ha. Inne på banan var hon fin, men hade önskat lite mer bjudning. Hon har varit pigg på träningarna nu så hon borde vara det nu också tycker jag. Men det flöt på bra, lite avståndsknas bara som i förra. Men som sagt så kämpar hon inte så mycket på dem här höjderna. Felfritt här med. Den här rundan var jag nöjd med, men nästa gång blir det 70,80 så hon kämpar lite mer och jag börjar komma till ridning.
 

Tillbaka till startsidan